Hulp bij problemen of storingen

Zo werkt de AllSolutions supportdesk

De supportdesk is alleen bedoeld voor meldingen die betrekking hebben op problemen of storingen. Functionele vragen of verzoeken voor applicatiebeheer vallen niet onder het standaard contract. Hiervoor kun je contact opnemen met je consultant, die ook na de implementatie je contactpersoon en vaste aanspreekpunt blijft.

Naar consultancy
Centraal ticketsysteem

Maak een melding aan in het klantportal

AllSolutions doet er alles aan om jou als klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Door processen slim in te richten en te automatiseren kan ons support team zoveel mogelijk tijd besteden aan het behandelen van cases. Daarom vragen we je om meldingen altijd rechtstreeks in het klantportal aan te maken. Via de startpagina kun je daar snel en gemakkelijk een supportmelding aanmaken. En om reacties op berichten ook direct op het prikbord in het klantportal in te voeren. Wij doen er dan alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Maak je melding compleet

Geef zoveel mogelijk informatie

Beschrijf in je melding zo compleet en duidelijk mogelijk wat het probleem is. Dan kunnen we deze snel en effectief voor je oppakken en afhandelen! Vermeld in ieder geval:

  • De functie en gebruiker waarbij het probleem zich voor doet.
  • Werk je met meerdere bedrijven in je omgeving? Vermeld dan ook het bedrijf waarin het probleem naar voren komt.
  • De exacte melding die gegeven wordt (indien van toepassing)
  • Een gedetailleerde beschrijving van het probleem.
  • De handelingen of aanpassingen die je hebt gedaan voorafgaand aan het probleem
  • Screenshots of verwerkingsverslagen die de beschrijving van het probleem toelichten. Deze kun je direct bij je melding uploaden.

Zodra de melding is geregistreerd, wijzen we deze toe aan één van onze medewerkers. Je wordt geïnformeerd over de voortgang van de melding. Zo ontvang je altijd automatisch een e-mail wanneer de melding in behandeling is genomen en wanneer de status van de melding wijzigt. Bovendien kun je via het klantportal alle meldingen die in behandeling zijn, volgen in de functie Supportmeldingen (MHDESK).

Overzichtelijk op één locatie

Online communicatie via het prikbord

Communicatie over supportmeldingen vindt plaats via het prikbord in het AllSolutions klantportal. Als contactpersoon voor de supportdesk ontvang je hiervoor een inlogaccount. Het prikbord wordt helemaal onderaan het overzicht van de melding getoond. Op deze manier kun je de voortgang direct bij de melding volgen. Ook kun je direct reageren op een antwoord of informatie aan de melding toevoegen. Bovendien ontvang je van elk prikbordbericht een kopie per e-mail, zodat je gemakkelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte blijft.

Centrale contactpersoon/-personen

Vanuit beveiligingsoogpunt communiceren we met vaste contactpersonen voor de supportdesk. Meldingen van andere personen binnen je organisatie worden pas in behandeling genomen als (één van) de vaste contactperso(o)n(en) hiervoor akkoord geeft.

Openingstijden

De supportdesk is geopend op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Via het klantportal kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een melding invoeren. Een melding die je buiten onze kantoortijden doet, wordt de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.