Persoonlijk advies

Consultancy diensten

vast aanspreekpunt

Ervaren consultants

Onze ervaren consultants adviseren je tijdens de implementatie over de inrichting van jullie processen in AllSolutions. En ook nadat je in productie bent, blijft de consultant je contactpersoon en vaste aanspreekpunt binnen AllSolutions.

sparringspartner

Advies op maat

Wil je de software intensiever gebruiken of is er via upgrades inmiddels nieuwe functionaliteit beschikbaar gekomen die je nog niet (volledig) benut? Of heb je behoefte aan extra informatie en/of output, bijvoorbeeld in de vorm van business rapportages? De consultant kent jullie inrichting en is dan ook de juiste persoon om je hierbij te adviseren en te begeleiden.

Daarnaast verandert de wereld om je heen en jouw organisatie verandert mee. Sluit de inrichting van AllSolutions nog steeds optimaal aan op jullie werkprocessen? Of heb je aanvullende automatiseringswensen? Ook in deze situaties kun je contact opnemen met je consultant voor advies, ondersteuning en begeleiding.

Nieuwe service

Je database op orde met Easy Update

Het is altijd een uitdaging om je database op orde te houden. Voor het snel en gemakkelijk aanpassen van gegevens introduceert AllSolutions Easy Update! Met deze nieuwe service kun je via je consultant snel en gemakkelijk gegevens laten importeren, activeren, omzetten of corrigeren.

Tarief

Het consultancy tarief bedraagt 175 euro per uur, exclusief btw.

Jouw voordelen

  • Je consultant biedt je hulp en ondersteuning bij inrichtingsvraagstukken zodat je optimaal gebruik kunt maken van jullie software.
  • Je consultant adviseert en begeleidt je bij het inrichten van nieuwe functionaliteiten en modules zodat deze ten volle worden benut om jullie werkprocessen te ondersteunen.
  • Je consultant biedt hulp en ondersteuning bij het definiëren van mailingdefinities en business rapportages, zodat je beschikt over de juiste informatie en output.
  • Je consultant kan een Quick scan van jullie software verzorgen om je te adviseren of de inrichting van AllSolutions nog steeds optimaal aansluit op jullie werkprocessen.
  • Je consultant kan je adviseren bij de specificatie van maatwerk en je begeleiden bij de inrichting ervan, zodat de software volledig aansluit bij jullie bedrijfsvoering. Goed om te weten: Voor software-aanpassingen geldt een minimum tarief van 500 euro (exclusief btw). Het is dan ook handig om bepaalde aanpassingen te bundelen en deze tegelijkertijd te laten uitvoeren. Of deze manier hoef je maar één keer gebruik te maken van installatie in je acceptatie- en productieomgeving.
  • Je consultant kan de opleiding van nieuwe medewerkers voor je verzorgen, zodat deze snel effectief gebruik kunnen maken van de software.

Wil je graag in contact komen met je consultant en weet je niet (meer) wie dit is? Neem dan gerust contact met ons op via info@allsolutions.nl.