Goed voor elkaar

Over AllSolutions

In een wereld waarin producten en diensten binnen de IT steeds gelijkvormiger worden, kunnen organisaties zich alleen onderscheiden door écht betekenisvol te zijn. Voor hun klanten en opdrachtgevers. Maar ook voor medewerkers, partners, toeleveranciers en ook zelfs voor de maatschappij. AllSolutions helpt projectgestuurde organisaties in verschillende branches om hun zaken écht goed voor elkaar te hebben. Dat doen we door online bedrijfssoftware te leveren. We werken voor waterschappen, NGO’s, handel-, service- en verhuurbedrijven, ledenorganisaties en zakelijke dienstverleners.

Alle referenties

Online bedrijfssoftware

We bieden een standaard oplossing die we inrichten naar de specifieke kenmerken van de branches waarin onze klanten actief zijn. Bij de ontwikkeling van onze software luisteren we goed naar jouw wensen. Zo weten we wat er speelt in je business én in de branche. Zo kunnen we snel en adequaat reageren op veranderingen. En zorgen we ervoor dat je mensen, teams en afdelingen optimaal met elkaar, met klanten én met partners samenwerken. Op basis van kloppende en actuele data. En met één, enkele versie van de waarheid. Daardoor kun je jouw doelen behalen en (verdere) groei faciliteren.

De missie van AllSolutions

Betekenisvol voor klanten, collega's en partners

Met een gedreven team van eigen medewerkers willen wij betekenisvol samenwerken. Uiteraard met klanten - onze ambassadeurs - maar ook met collega’s en partners. Dat doen we op een praktische wijze, met heldere taal en duidelijke afspraken en door de relatie met de klant centraal te stellen in al onze activiteiten. En, we zijn hartstikke trots! Op ons bedrijf, wat al sinds 1987 bestaat, onze aansprekende klanten en onze oplossingen.

Icon
8
Klanttevredenheid 2019
Icon
200000
AllSolutions gebruikers
Icon
35
Landen
De gezichten achter AllSolutions

Maak kennis met het team

Laura Heesters Marketing
Dion van Bladel Customer Success Management
Corné Suikerbuik Business Development
Eveliene van Grieken HRM
Samen in gesprek

Meer weten?

Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen? We gaan graag met je in gesprek.

AllSolutions groeit

Werken bij AllSolutions

Wat we aan het doen zijn? Nou, we groeien en zijn daarom altijd op zoek naar talent! Mensen die persoonlijke groei belangrijk vinden en willen leren van de beste mensen in de markt. Ben je benieuwd wat ons uniek en interessant maakt als mogelijk nieuwe werkgever?