Zo regel je snel en gemakkelijk een nieuw wacht­woord

laptop-met-informatie-op-het-scherm

Ben je je wachtwoord voor het AllSolutions klantportal vergeten? Geen probleem. Via mijn.allsolutions.nl kun je zelf snel en gemakkelijk een nieuw, tijdelijk wachtwoord aanvragen.

Wachtwoord vergeten

Klik onderin of rechts in het scherm op Wachtwoord vergeten. Je komt dan in het scherm waarin je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.

Vul hier je gebruikersnaam in en klik op Aanvraag versturen. Bovenin het scherm verschijnt de melding ‘Uw aanvraag voor een nieuw wachtwoord is verstuurd.’

Om beveiligingsredenen ontvang je twee aparte e-mailberichten: één met een directe link naar het inlogscherm (= Aanvraag nieuw wachtwoord) en één met een nieuw wachtwoord (Nieuw wachtwoord). Let op! Je ontvangt de tweede e-mail met het nieuwe wachtwoord pas wanneer je in de eerste e-mail op de link naar het inlogscherm hebt geklikt!

Klik op de link in het eerste bericht; deze linkt je door naar het inlogscherm. Bovenin verschijnt de melding ‘Uw wachtwoord is verstuurd.’ Type nu je gebruikersnaam en het nieuwe, tijdelijke wachtwoord uit de tweede e-mail in en klik op Inloggen. Hierna verschijnen er in het inlogscherm drie velden waarin je weer een persoonlijk wachtwoord kunt registreren (Oude of tijdelijke wachtwoord, Nieuw wachtwoord en Bevestig nieuw wachtwoord).

Bij het veld Oude of tijdelijke wachtwoord vul je dan het tijdelijke wachtwoord in dat je per e-mail hebt ontvangen. Met een klik op Inloggen wordt je nieuwe persoonlijk wachtwoord opgeslagen.

Zelf je wachtwoord wijzigen

Wanneer je bent ingelogd in het klantportal kun je ook zelf je wachtwoord wijzigen. Ga hiervoor via de metabar bovenin het scherm naar je profielpagina:

Via een klik op de actie Profiel bewerken kun je je gegevens aanpassen:

Onder het kopje Beveiliging kun je zelf direct je wachtwoord aanpassen. Denk eraan om onderin het scherm op Opslaan te klikken om de nieuwe wachtwoordgegevens te bewaren!

Je inloggegevens opvragen

Mocht je je inloggegevens voor het klantportal mijn.allsolutions.nl niet meer beschikbaar hebben, stuur dan een berichtje naar supportteam@allsolutions.nl.

Lees verder

Online communicatie via het prikbord

Overzichtelijk op één locatie.

laptop-met-informatie-op-het-scherm

Tarieven technische dienstverlening

Ondersteuning op maat.