Snel en gemakkelijk je gegevens op orde met Easy Update!

laptop-met-informatie-op-het-scherm

Je database up-to-date houden

Het is altijd een uitdaging om je database op orde te houden. Niet alleen het bijhouden van je relatie- en debiteurgegevens, maar ook het up-to-date houden van andere informatie in de software. Denk bijvoorbeeld aan het corrigeren van gegevens die per abuis met een verkeerde waarde zijn geïmporteerd. Of het activeren van een bepaalde functie, zoals het starten met elektronisch factureren.

Het gemak van Easy Update

Voor het aanpassen van je database introduceert AllSolutions Easy Update! Met deze nieuwe service kun je via je consultant snel en gemakkelijk gegevens laten importeren, activeren, omzetten of corrigeren. Voor een groot aantal aanpassingen is het dan niet meer nodig om een conversie te schrijven en uit te voeren. Zo kun je sneller over de aangepaste gegevens beschikken.

Diverse toepassingen

Met Easy Update kunnen allerlei soorten updates in je database worden uitgevoerd. Hiernaast vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Aanpassen van gegevens

Denk hierbij aan het corrigeren van foutief ingevulde velden.
Of het omzetten van informatie bij relaties, debiteuren of crediteuren, bij voortschrijdend inzicht of een wijziging van je inrichting.

Verrijken van gegevens

Bijvoorbeeld het toevoegen van mailingcodes of interesses bij relaties. En het snel en gemakkelijk invullen van (nieuw toegevoegde) vrije velden. Of het activeren en inrichten van e-facturering bij je debiteuren.

Opschonen en/of ontdubbelen

Het markeren of inactief maken van dubbele relaties, debiteuren en/of crediteuren.

Bulkinvoer

Het snel en gemakkelijk vullen van stamtabellen bij een (her)implementatie. Of bij het in gebruik nemen van nieuwe c.q. aanvullende functionaliteit. Daarnaast het inlezen van leden, contracten, projecten, etc. en bijvoorbeeld het invoeren van nieuwe begrotingen.

Goed om te weten

Easy Update werkt op de meeste hoofdbrowsers. En daarnaast kunnen ook een aantal acties en shortcuts worden aangeroepen. Het is dus mogelijk om vanuit een hoofdbrowser gegevens tot op één niveau diep aan te maken en of te wijzigen.

Als aan een gegeven op meerdere plekken in de database gerelateerde data vasthangt, blijft echter een conversie noodzakelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wijzigen van de structuur van je kostenplaatsen.

Wil je gebruik maken van Easy Update? Neem dan contact op met je vaste consultant.

Lees verder

Hulp bij problemen of storingen.

Inlogscherm-AllSolutions

Wachtwoord klantportal vergeten?

Snel een nieuw wachtwoord.

laptop-met-informatie-op-het-scherm

Tarieven technische dienstverlening

Ondersteuning op maat.