Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig projectgestuurd werken, samen en flexibel

AllSolutions heeft diepgaande ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. Doordat we al jarenlang tal van klanten van dienst zijn in segmenten als Accountancy, Consultancy, MarCom, Onderwijsadvies, Kennisinstituten, IT-dienstverleners en Engineering weten we wat jouw uitdagingen en wensen zijn.

Meer weten?

Samen kennis delen

Steeds meer bedrijven gaan op andere manieren werken en samenwerken met mensen binnen en buiten de organisatie. Hierbij is het een voorwaarde dat iedereen altijd en overal toegang heeft tot dezelfde bedrijfsinformatie. AllSolutions voor de zakelijke dienstverlening en projectorganisaties ondersteunt álle vormen van samenwerking, communicatie en kennisdeling; intern met eigen medewerkers, én extern met leveranciers en klanten.

Standaard én specifiek

Om nieuwe vormen van samenwerking te stimuleren, moet de ondersteunende ICT een uitnodiging tot communicatie en interactie zijn. Met AllSolutions is dat geen enkel probleem. De afgelopen twintig jaar hebben we samen met onze klanten een schat aan branche specifieke inzichten, kennis en ervaring opgedaan. Met AllSolutions beschikt je over een geïntegreerde online oplossing met specifieke functionaliteit voor zakelijke dienstverleners.

"Met de software van AllSolutions winnen mijn collega's en ik enorm veel tijd."

Bob van Gemen CEO Viroclinics
Specifiek voor zakelijke dienstverlening

Top 3 functionaliteiten

Deze belangrijke functionaliteiten van AllSolutions maken projectgestuurd werken, zowel intern als extern, beter én eenvoudiger.

Complexe gedifferentieerde prijsafspraken

De prijzen van activiteiten kennen verschillende dimensies, waaronder tarieven op uursoort, wie voert de activiteit en voor welke klant, en op welk speciaal project. Kortom, registratie van complexe prijsafspraken en juiste facturatie op basis van de business rules die je zelf instelt.

360 graden klantbeeld

Weten wie je klant is, klinkt eenvoudig toch? Ken je de juiste personen, dus weet je wie je wanneer moet hebben? Wat is het rendement van je klant voor jouw organisatie? Welke projecten lopen er en wat is het resultaat? Zomaar wat voorbeelden van onze definitie (en functionaliteit) van een integraal klantbeeld.

Onderhanden werk positie

In staat zijn om realtime, op elk moment en overal inzicht te hebben in je onderhanden werk positie. Geïntegreerd in je systeem, niet via externe systemen of extra comptabele rapportages. Gewoon met een druk op de knop.

Samen in gesprek

Advies op maat?

Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen? We gaan graag met je in gesprek.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo-CED-groep
Klantcases

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

Nieuws

Blijf op de hoogte

LET'S GET FIT! Terugblik AllSolutions klantendag 2022
Bekijk bericht
Eenvoudigere projectadministratie en bedrijfsvoering voor Viroclinics met AllSolutions
Bekijk video
Webinar: Succesvol meer uit je data halen begint bij analoog
Bekijk webinar
KH Engineering heeft 360 graden view van projecten én resultaten met AllSolutions
Bekijk bericht
Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Martijn.