Maak slim gebruik van ‘favorieten’

AllSolutions bied je de mogelijkheid om favorieten op te slaan. Zo breng je gemakkelijk in meer dan één opzicht focus aan!

Snel favoriete functies, pagina’s of kringen starten

In het Favorieten part aan de linkerkant van je scherm kun je functies, pagina’s of kringen die je vaak gebruikt, als favoriet opnemen.

Wanneer je rechtsboven in het part op de settings button klikt, verschijnen een drietal iconen. Door op de +knop te klikken, kun je de functie die op dat moment op je werkblad staat aan jouw favoriete functies toevoegen. Met de update-knop (ronde pijltje) kun je je favorieten verversen.

Door op de beheer-knop te klikken (het vierkantje met de pijl erin) open je de browser met je favoriete functies. (Hier kun je functies ook weer uit je favorieten verwijderen met de verwijder-knop.) De opgenomen functies werken als zogenaamde ‘hyperlinks’: door op een functie te klikken, kom je direct in het betreffende scherm terecht.

Werken met favoriete records

In de grotere AllSolutions browsers kun je favoriete records vastleggen. Handig om specifieke gegevens gemakkelijk te kunnen volgen!

Met de actie Wel/niet favoriet maken rechts in het scherm voeg je records aan je favorieten toe, of maak je dit juist weer ongedaan. Je kunt ook klikken op het ster-icoon dat vooraan in het scherm is toegevoegd. En met de favoriet-functiebutton boven in het scherm filter je gemakkelijk op jouw favoriete records.

Default filter op favoriete records

Wil je eigenlijk altijd eerst je favoriete records zien? Stel dan in de browser default een filter in op je favoriete records. Of, als je dit niet zelf kunt, vraag je applicatiebeheerder om dit centraal voor je in te stellen. Op deze manier heb je direct alleen die records in beeld die jij nodig hebt. Vooral ook handig als je functies op je persoonlijke startpagina hebt opgenomen!

Ontdek tip 6: 360-graden views: alle informatie in één oogopslag

Terug naar 7 gouden tips voor AllSolutions