Hoe kunnen we de REST API activeren?

De REST API is vormgegeven als module in AllSolutions, zodat alle instellingen en velden voor de REST API alleen zichtbaar zijn voor gebruikers wanneer de koppeling is geactiveerd. Verder is het goed om te weten dat aan het gebruik van de REST API kosten verbonden kunnen zijn.

Heb je interesse in de REST API en/of wil je hiervan gebruik gaan maken? Neem dan contact op met je accountmanager of consultant.