hrm

HRM

U kunt informatie van al uw medewerkers op één plek registreren en raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in de personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave.

HRM

HRM software voor uw personeelsadministratie

Met de HRM software van AllSolutions bent u in staat de personeelsadministratie van al uw medewerkers op één plek te registreren en te raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in deze personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave. AllSolutions levert interfaces met diverse salarisverwerkingspakketten, zodat verloningsgegevens automatisch verwerkt worden en salarisgegevens weer beschikbaar zijn in de HRM software van AllSolutions.

HRM

E-HRM: een compleet personeelsdossier

Voor elke medewerker kan een uitgebreid personeelsdossier aangemaakt worden middels onze e-HRM software. Naast alle basisgegevens kunnen details worden vastgelegd over bijvoorbeeld werktijden, normjaartaken, verlofbudgetten, competenties, gevolgde opleidingen, ervaringen en interesses, salarishistorie, leaseregeling en beoordelingen. Via het document management systeem kunnen ook alle aan de medewerker gerelateerde documenten opgeslagen en geraadpleegd worden. Of het nu om gesprekverslagen, contracten of declaraties gaat. Zo ontstaat één compleet en geïntegreerd dossier voor uw personeelsadministratie.

HRM

Automatische meldingen en inzicht in tijdsbesteding dankzij de HRM software

In de personeelsadministratie van AllSolutions kunt u op basis van het personeelsdossier allerlei meldingen instellen op momenten dat u daar behoefte aan heeft. Zo krijgt u bijvoorbeeld een melding als de urenstaten van de medewerker nog niet zijn ingevuld, bij verjaardagen of jubilea of bij andere belangrijke acties of gebeurtenissen.

Bovendien houdt u met het e-HRM systeem van AllSolutions eenvoudig grip op de tijdsbesteding van uw medewerkers, indien gewenst ook ten opzichte van hun normjaartaak. Administratie van verlofaanvragen, fiattering van de aanvragen en het overzicht op verloftegoed worden door de HRM software ondersteund. In combinatie met de module capaciteitsplanning houdt u eenvoudig zicht op de bezetting per medewerker en per opdracht.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op uw wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heeft u meer overzicht, werkt u efficiënter en bent u succesvoller.

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10