financieel

Financieel

De financiële administratie bevat uw complete boekhouding, voor al uw bedrijven. Hier worden ook uw inkomende en uitgaande facturen beheerd, uw activa en verplichtingen vastgelegd en uw debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maakt u eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. U kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

Financieel

Boekhoudprogramma van AllSolutions

In uw financiële administratie komen uw bedrijfsprocessen samen. De boekhoudsoftware vormt dan ook het kloppend hart van AllSolutions. Hier wordt niet alleen de complete boekhouding van uw bedrijf gevoerd, maar hier worden ook alle inkomende en uitgaande facturen beheerd, uw activa en verplichtingen vastgelegd en uw debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maakt u eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. Met de business intelligence functionaliteit in het boekhoudprogramma kunt u alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren. Uiteraard biedt de boekhoudsoftware u een volledige audit trail. Externe partijen zoals de accountant geeft u via een persoonlijke web-portal toegang tot uw financiële administratie.

Financieel

Geïntegreerde boekhoudsoftware

Wij ondersteunen uw financiële administratie volledig, hoe eenvoudig of complex deze ook is. Heeft uw bedrijf meerdere juridische entiteiten? Heeft u te maken met complexe consolidaties? De online boekhouding van AllSolutions biedt de oplossing en bevat alle financiële basisfuncties: rekeningschema's, periodieke boekingen, transitoria posten, automatische kostenverdelingen et cetera. Vanuit de boekhoudsoftware vindt ook facturatie plaats en worden acceptgiro's en incasso's gegenereerd. Mutaties zijn altijd te herleiden naar de bron. De kracht van AllSolutions is de integratie van uw financiële administratie met andere administraties, zodat gegevens van bijvoorbeeld de voorraad projecten of werkorders automatisch uitgewisseld en worden.

Financieel

Uitgebreide administraties en verslaglegging met online boekhouding

In het boekhoudprogramma van AllSolutions administreert en verwerkt u al uw financiële informatie. In de activa administratie legt u uw productiemiddelen en gebouwen vast. Alle budgetten worden direct ingevoerd of via de budgetinterface ingelezen. Ook kunt u uw voorlopige en definitieve verplichtingen eenvoudig administreren en koppelen aan voorraad, projecten of werkorders. Fiattering van verplichtingen vindt uiteraard ook plaats in de boekhoudsoftware. U kunt ook uw complete crediteuren- en debiteurenadministratie voeren. Alle informatie en documenten van uw klant of leverancier zijn op één plek vastgelegd. U ziet direct welke betalingsachterstand uw klanten hebben en welke inkoopfacturen nog goedgekeurd moeten worden.

Uw boekhoudprogramma vormt uw financiële ecosystem

Financiële informatie circuleert niet alleen door uw eigen organisatie. U wisselt deze ook op allerlei manieren uit met de buitenwereld. Onze boekhoudsoftware helpt u daarbij. Of het nu gaat om het automatisch inlezen of uitwisselen van bankmutaties of incassobestanden of om het verzenden of verwerken van elektronische facturen. Ook de interactie met de Belastingdienst voor bijvoorbeeld de BTW aangifte verloopt volledig geautomatiseerd. Daarbij wordt uiteraard steeds aansluiting gezocht bij - door de overheid of andere partijen opgestelde – standaarden als XBRL, UBL 2.0 en Digipoort. Met de online boekhouding van AllSolutions kunt u ook eenvoudig externe partijen toegang geven tot financiële informatie via op maat gesneden web-portals.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op uw wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heeft u meer overzicht, werkt u efficiënter en bent u succesvoller.

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10