crm

CRM

Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.

CRM

CRM systeem

Het goed beheren van alle informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Of je nu een commercieel bedrijf, een vereniging, een non-profit of overheidsorganisatie bent: als het om je prospects, klanten, leveranciers of leden gaat, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van de relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je contactgegevens, notities, offertes, contracten, facturen en orders altijd snel terugvinden. Je hebt altijd een goed en gedetailleerd inzicht in de lopende verkoopkansen en offertes ten opzichte van de verkoopdoelstellingen. Ook kun je de communicatie met je relaties optimaal inrichten via (nieuws)brieven, e-mailcampagnes of online communicatie via uw portal of website.

CRM

360 graden overzicht van uw relatie dankzij de CRM software van AllSolutions

In de CRM software heb je altijd een compleet 360 graden overzicht van je relatie. Alle vastgelegde informatie van de organisatie en individuele relatie - of het nu gaat om een telefoonnummer, e-mailadres, organisatiebranche of organisatiegrootte – alles is snel te raadplegen. Ook zie je snel of het gaat om een prospect, klant of bijvoorbeeld een leverancier. In het CRM systeem van AllSolutions leg je ook organisatiestructuren en samenwerkingsverbanden tussen organisaties vast. Informatie kan automatisch worden bijgewerkt. Overzichtelijk zie je alle contacthistorie van de relatie.

CRM

Het verkoopproces onder controle in uw CRM systeem

Verkoopkansen signaleren, opvolgen en omzetten in nieuwe klanten? Wij geven je alle hulpmiddelen in handen om successen te boeken! Te beginnen bij het vastleggen van alle relevante verkoopinformatie bij prospects en bestaande klanten. Iedere verkoopkans kun je gedetailleerd vastleggen bij de relatie, inclusief alle gegevens, correspondentie en documenten. Je kunt daarbij gebruik maken van het standaard verkoopproces in de CRM software van AllSolutions of deze op maat inrichten. Met de business intelligence tools creëer je naar wens vervolgens alle benodigde inzichten in de sales funnel. Het CRM systeem ondersteunt je ook bij het opstellen en afstemmen van offertes met nieuwe of bestaande klanten.

1-op-1 communicatie met uw relatie dankzij de CRM software van Allsolutions

Transparantie, kennisnetwerken en sociale zakelijke netwerken spelen een grote rol in het verstevigen van de band met je relaties én in de ontwikkeling van je organisatie naar een Extended Enterprise. Samenwerken, kennisdelen en slim communiceren zijn daarom belangrijke thema's in de relatiebeheer software van AllSolutions. Het CRM systeem levert een groot scala aan mogelijkheden om online en offline de interactie met je relatie te vergroten. Van nieuwsbrief en direct mails tot online enquêtes en polls.

Door het document management systeem en prikbord te integreren in je web-portal kun je documenten delen met relaties of online discussies voeren met relatiegroepen. Je relaties kunnen zelf gegevens beheren, offertes of bestellingen online aanvragen of service/helpdesk meldingen online aanmelden en inzien.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10