crm

CRM

Het goed beheren van informatie van uw relaties is van groot belang voor uw organisatie. Als het gaat om uw prospects, klanten, leveranciers of leden, wilt u in één oogopslag alle gegevens en documenten van uw relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kunt u alles snel terug vinden.

CRM

CRM systeem

Het goed beheren van alle informatie van uw relaties is van groot belang voor uw organisatie. Of u nu een commercieel bedrijf, een vereniging, een non-profit of overheidsorganisatie bent: als het om uw prospects, klanten, leveranciers of leden gaat, wilt u in één oogopslag alle gegevens en documenten van de relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kunt u contactgegevens, notities, offertes, contracten, facturen en orders altijd snel terugvinden. U heeft altijd een goed en gedetailleerd inzicht in de lopende verkoopkansen en offertes ten opzichte van de verkoopdoelstellingen. Ook kunt u de communicatie met uw relaties optimaal inrichten via (nieuws)brieven, e-mailcampagnes of online communicatie via uw portal of website.

CRM

360 graden overzicht van uw relatie dankzij de CRM software van AllSolutions

In onze CRM software heeft u altijd een compleet 360 graden overzicht van uw relatie. Alle vastgelegde informatie van de organisatie en individuele relatie - of het nu gaat om een telefoonnummer, e-mailadres, organisatiebranche of organisatiegrootte – alles is snel te raadplegen. Ook ziet u snel of het gaat om een prospect, klant of bijvoorbeeld een leverancier. In het CRM systeem van AllSolutions legt u ook organisatiestructuren en samenwerkingsverbanden tussen organisaties vast. Informatie kan automatisch worden bijgewerkt. Overzichtelijk ziet u alle contacthistorie van de relatie.

CRM

Het verkoopproces onder controle in uw CRM systeem

Verkoopkansen signaleren, opvolgen en omzetten in nieuwe klanten? Wij geven u alle hulpmiddelen in handen om successen te boeken! Te beginnen bij het vastleggen van alle relevante verkoopinformatie bij prospects en bestaande klanten. Iedere verkoopkans kunt u gedetailleerd vastleggen bij de relatie, inclusief alle gegevens, correspondentie en documenten. U kunt daarbij gebruik maken van het standaard verkoopproces in de CRM software van AllSolutions of deze op maat inrichten. Met de business intelligence tools creëert u naar wens vervolgens alle benodigde inzichten in de sales funnel. Het CRM systeem ondersteunt u ook bij het opstellen en afstemmen van offertes met nieuwe of bestaande klanten.

1-op-1 communicatie met uw relatie dankzij de CRM software van Allsolutions

Transparantie, kennisnetwerken en sociale zakelijke netwerken spelen een grote rol in het verstevigen van de band met uw relaties én in de ontwikkeling van uw organisatie naar een Extended Enterprise. Samenwerken, kennisdelen en slim communiceren zijn daarom belangrijke thema's in de relatiebeheer software van AllSolutions. Het CRM systeem levert een groot scala aan mogelijkheden om online en offline de interactie met uw relatie te vergroten. Van nieuwsbrief en direct mails tot online enquêtes en polls.

Door ons document management systeem en prikbord te integreren in uw web-portal kunt u documenten delen met relaties of online discussies voeren met relatiegroepen. Uw relaties kunnen zelf gegevens beheren, offertes of bestellingen online aanvragen of service/helpdesk meldingen online aanmelden en inzien.

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op uw wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heeft u meer overzicht, werkt u efficiënter en bent u succesvoller.

Wilt u weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan uw succes? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10