capaciteitsplanning

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppel je aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heb je snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten.

Capaciteitsplanning

Planning software voor een optimale capaciteitsplanning

Meer werk doen met minder mensen? Je bezettingsgraad optimaliseren en de juiste medewerker inzetten op de juiste klus? Met de planning software van AllSolutions koppel je aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heb je snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten. En met de koppeling met Microsoft Exchange wordt plannen nog eenvoudiger.

Capaciteitsplanning

Optimaal capaciteitsmanagement door maximale inzet van resources

In de capaciteitsplanning software van AllSolutions kun je makkelijk en snel medewerkers zoeken bij uit te voeren activiteiten. Of het nu gaat om verkoopondersteuning, te schrijven offertes, werkorders, opdrachten of projecten. Je hebt een perfect inzicht in de overall planning en bezettingsgraad van alle medewerkers. Per project zie je een overzichtelijke balkenplanning. Ook je medewerkers weten precies waar ze op ingepland zijn. Bovendien worden de geplande activiteiten automatisch overgenomen in de urenstaat van de medewerkers.

Capaciteitsplanning

Capaciteitsplanning geïntegreerd met Microsoft Exchange

Vanuit de capaciteitsplanning worden afspraken aangemaakt in de persoonlijke AllSolutions agenda van iedere medewerker. Zo kan iedereen meteen zien aan welke activiteiten iedere medewerker werkt op welke dag. Ook deze agenda is direct gekoppeld met de urenregistratie van de medewerker. De agenda kan automatisch gesynchroniseerd worden met de individuele Outlook agenda’s via de Microsoft Exchange server. Wijzigingen die worden aangebracht worden in Outlook direct doorgevoerd in de planning. Ook de taken uit Outlook worden gesynchroniseerd met AllSolutions. Iedere medewerker ziet op de persoonlijke startpagina direct de eigen agenda en de openstaande taken. Dat is capaciteitsmanagement van AllSolutions. 

Advies op maat?

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om succesvol samen te werken met andere organisaties. Succesvol betekent niet alleen plezierig in de relatie, maar vooral effectief zijn in het bedienen van de klant. AllSolutions ondersteunt deze visie en mede daarom staan samenwerken en kennisdeling hoog in ons vaandel. De business software van AllSolutions sluit naadloos aan op je wensen, eisen en uitdagingen. Met AllSolutions heb je meer overzicht, werk je efficiënter en ben je succesvoller.

Wil je weten hoe AllSolutions kan bijdragen aan jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

of bel 0348 - 43 01 10