AllSolutions

Online bedrijfssoftware

AllSolutions is online bedrijfssoftware die organisaties helpt succesvol te worden door integraal grip en controle te bieden op het totale bedrijfsproces. Met onze software digitaliseer je administratieve processen en bevorderen we samenwerking tussen mensen door slimme workflows.  

Bedrijfsprocessen grijpen op elkaar in. Met AllSolutions werkt iedereen vanuit hetzelfde systeem. Of je nu het eerste contact met je toekomstige klant wilt registreren, projectleider bent die wil weten wat het onderhanden werk is, of verantwoordelijk bent voor de boekhouding van een bedrijf.

Software die past bij jouw bedrijf, niet andersom

Kies voor software die bij jouw organisatie past, dat zou wat ons betreft leidend moeten zijn in een keuze voor een nieuw ERP-systeem. Dus wil je starten met beperkte functionaliteit om zo stapje voor stapje te groeien? Dan kan dat bij AllSolutions. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste functionaliteit.

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Maak loyale klanten van leads

De CRM-module van AllSolutions bevat allerlei praktische functionaliteiten waar marketing- en salesprofessionals zonder uitzondering enthousiast van worden. Met AllSolutions sluit je deals sneller en verbeter je de relatie met jouw klanten. Een optimaal CRM-proces draagt bij aan je omzet, je marge op korte én lange termijn.

Ontdek CRM AllSolutions
AllSolutions software CRM
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

Geef je medewerkers grip en controle

De HRM-module van AllSolutions bevat allerlei praktische functionaliteiten waar niet alleen HRM-professionals, maar ook medewerkers en leidinggevenden zonder uitzondering enthousiast van worden. Met AllSolutions leg je een gedegen digitaal fundament onder je personeelsbeleid en zorg je voor grip, inzicht en efficiëntie. Daarmee draag je niet alleen bij aan een beter functionerende HR-afdeling, maar ook aan meer werkplezier, tevreden klanten en succes.

Ontdek HRM AllSolutions
AllSolutions software HRM
PROJECTEN

Planning op orde

Met de project planning software van AllSolutions heb je altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft je alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar je ook bent en op welk device je ook werkt.

AllSolutions software crm
FINANCIEEL

Geïntegreerde boekhoudsoftware

In jouw financiële administratie wordt de complete boekhouding gevoerd, maar hier worden ook alle inkomende en uitgaande facturen beheerd, activa en verplichtingen vastgelegd en debiteuren en crediteuren bewaakt.
Financiële verslagen maak je eenvoudig en snel met AllSolutions. Je kunt alle gewenste financiële
managementinformatie overzichtelijk presenteren.

AllSolutions software hrm
LOGISTIEK

Voorraad inzichtelijk

Inkoop, voorraadafhandeling en verkoop. Al jouw logistieke artikel- en goederenstromen snel en efficiënt afgehandeld en geadministreerd. Of je nu gebruik maakt van onze webshop, verkoopt via jouw verkoopafdeling,  klanten of dealers online orders laat plaatsen: alle verkopen worden keurig afgehandeld en gefactureerd in de voorraad software van AllSolutions. Ook de inkooporders en facturen verwerk je eenvoudig. Je hebt altijd en overal gedetailleerd inzicht in jouw totale logistieke processen.

AllSolutions software crm
SERVICE & ONDERHOUD

Inzicht in planning van onderhoud of keuring

Heb je te maken met service, onderhoud en garantie op machines, producten of licenties? AllSolutions helpt je al jouw configuraties en contracten nauwkeurig te administreren, plannen, verlengen en factureren. Werkorders voor beheer en onderhoud worden automatisch aangemaakt en problemen en vragen van klanten handel je snel en efficiënt af.

AllSolutions software hrm

Wij snappen jouw business

Daarnaast zorgt onze focus op een aantal branches ervoor dat AllSolutions naadloos aansluit op de wensen, eisen en uitdagingen binnen deze organisaties en de branche waarin deze actief zijn. Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Waarom werken met AllSolutions

Naast de compleetheid van AllSolutions en onze focus op een aantal sectoren zijn er nog een aantal redenen waarom het een goed idee is te gaan werken met onze software.

icoon-allsolutions-software-in-de-cloud

Altijd ‘AAN’ en op ieder device

AllSolutions is een SaaS oplossing, wat betekent dat deze online wordt aangeboden en ook door ons wordt onderhouden. Ook handig als je bijvoorbeeld onderweg bent en even wat wilt raadplegen op je smartphone.

Icon

Werken met AllSolutions is veilig

De AVG regelgeving is het uitgangspunt waarop AllSolutions gebouwd is. Jouw gegevens staan veilig in de cloud. Maar we gaan een paar stapjes verder, want naast een ISO27001 certificering hebben we ook een ISAE-3402-II verklaring. Daar wordt de Security Officer in jouw organisatie blij van.

icoon-allsolutions-is-krachtig-en-compleet

Eén versie van de waarheid

Je hoeft je als gebruiker niet druk te maken of data wel klopt of actueel is. Er is namelijk maar één versie van Jansen B.V. in de administratie. Het maakt niet uit of je als verkoper of als projectleider werkt, iedereen kijkt naar dezelfde informatie.

icoon-allsolutions-betaal-je-naar-gebruik

AllSolutions groeit met jou mee

Wil je wat meer (of tijdelijk wat minder) mensen toegang geven tot AllSolutions? Of wil je eens proberen of onze CRM oplossing iets voor jouw organisatie is? Geen probleem, bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt. Per maand, achteraf, hoe transparant wil je het hebben?

Samen in gesprek

Advies op maat?

Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen? We gaan graag met je in gesprek.

Branchespecifiek

Scherpe focus op vijf branches

Wij kennen jouw branche. Dankzij jarenlange ervaring. Regelgeving, uitdagingen, toekomst, ontwikkelingen. Alles is relevant voor de manier waarop we de software voor je inrichten.

Klantcases

Klanten aan het woord

“Rust in de organisatie begint met grip op onze data.”

Stan Stolwerk NKC

"We hebben zeven interfaces laten bouwen en die functioneren prima."

Marc Advocaat Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

"We werken slim samen en kunnen met minder middelen meer doen met een hogere effectiviteit."

Gert van der Kooij Hoogheemraadschap van Rijnland

“AllSolutions wist een goede balans te vinden tussen de gebruikerswensen van alle waterschappen en de originele oplossing.”

Mark Brandt Hoogheemraadschap van Delfland

“Onze organisatie wil altijd vooruit, dus we blijven continu onze processen verfijnen en doorontwikkelen. Met AllSolutions kan dat, want zij staan ook nooit stil.”

Richard Vaessen Frissen Groen Techniek

"Hivos zet met AllSolutions eerste stap naar betere monitoring van projecten en budgetten."

Thomas Klompmaker Hivos

"In AllSolutions verwerken we dagelijks onze data en vervolgens halen we er waardevolle informatie uit."

Roel Snelder Netherlands Food Partnership (voorheen AgriProFocus)

"AllSolutions denkt mee en luistert goed naar onze wensen. Zo vinden we samen de beste manieren om onze processen steeds verder te verbeteren."

Adwin Goos ITS Hendrion

"Met de software van AllSolutions winnen mijn collega's en ik enorm veel tijd."

Bob van Gemen Viroclinics

"Het is een online, flexibel en gebruiksvriendelijk systeem dat naadloos aansluit bij onze bedrijfsprocessen."

Hans van Buren KH Engineering

"We zijn accurater en slagvaardiger. Onze service is verbeterd, want we kunnen onze klanten sneller en beter bedienen."

Bas Quispel Peinemann

"Met de software en diensten van AllSolutions heeft ACP haar bedrijfsvoering geïnnoveerd."

Jaco Reijgersberg ACP politievakbond
Samen in gesprek

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Martijn.