ERP systeem - een compleet softwarepakket van A tot Z

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van hun vermogen om daadwerkelijk samen te werken. AllSolutions ondersteunt deze visie en daarom staan samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel in onze ERP Software-as-a-Service oplossing. Business Intelligence, Documentmanagement en Online Samenwerken zijn als standaard functionaliteit voor iedereen beschikbaar. En dit allemaal voor een optimale samenwerking en kennisdeling.

U kunt binnen AllSolutions de modules configureren, naar eigen wens activeren en medewerkers in detail autoriseren. Onze software sluit aan op uw wensen, eisen en uitdagingen in uw organisatie en branche, waarbij de stabiliteit en performance op het hoogste niveau zijn.

Alle mogelijkheden op 'n rijtje

Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kunt u alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten kunt u direct inzoomen op de onderliggende details en administraties.

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppelt u aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heeft u snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten. 

CRM

Het goed beheren van informatie van uw relaties is van groot belang voor uw organisatie. Als het gaat om uw prospects, klanten, leveranciers of leden, wilt u in één oogopslag alle gegevens en documenten van uw relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kunt u alles snel terug vinden.

Documenten

Het AllSolutions DMS systeem integreert uw documentstromen naadloos in uw bedrijfsprocessen. Nieuwe documenten maken, samen aan een document werken, documentversies beheren en documenten delen is gemakkelijker dan ooit.

"Alles in één oplossing"


Financieel

De financiële administratie bevat uw complete boekhouding, voor al uw bedrijven. Hier worden ook uw inkomende en uitgaande facturen beheerd, uw activa en verplichtingen vastgelegd en uw debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maakt u eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. U kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

HRM

U kunt informatie van al uw medewerkers op één plek registreren en raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in de personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave.

Leden & Donateurs

In AllSolutions beheert u eenvoudig alle gegevens van uw leden en donateurs. U beheert in de ledenadministratie software al uw lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt voor u alle (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.

Voorraadbeheer

Inkoop, voorraadafhandeling en verkoop. Al uw logistieke artikel- en goederenstromen snel en efficiënt afgehandeld en geadministreerd. Of u nu gebruik maakt van onze webshop, verkoopt via uw verkoopafdeling, uw klanten of uw dealers online orders laat plaatsen: alle verkopen worden keurig afgehandeld en gefactureerd in de voorraad software van AllSolutions. Ook uw inkooporders en facturen verwerkt u eenvoudig. U heeft altijd en overal gedetailleerd inzicht in uw totale logistieke processen.

"Uw data veilig in de cloud"


Onderwijsadvies

Naast alle functionaliteit die AllSolutions biedt voor adviesbedrijven leveren wij specifieke functionaliteit voor organisaties in het onderwijsadvies en voor het administreren van leerlingdossiers. 

Online Samenwerken

Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Met functionaliteiten als het prikbord en kringen bespaart u 20-25% efficiënter werken!

Projecten

Met de project planning software van AllSolutions heeft u altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft u met de online project management software alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar u ook bent en op welk device u ook werkt.

Urenregistratie

Medewerkers en externe relaties kunnen hun bestede tijd snel en efficiënt registreren in de urenregistratie software van AllSolutions. Waar ze ook zijn, via welk device dan ook. Na fiattering van urenstaten, wordt de tijdsbesteding automatisch verwerkt en in de boekhouding vastgelegd zodat snel en gemakkelijk gefactureerd kan worden.

"Altijd en overal toegankelijk"


Verhuur & Lease

In onze online software registreert u al uw objecten en de verhuur of lease ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en u heeft altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van uw verhuur- en leasepark. 

Service & Onderhoud

Heeft u te maken met service, onderhoud en garantie op machines, producten of licenties? AllSolutions helpt u al uw configuraties en contracten nauwkeurig te administreren, plannen, verlengen en factureren. Werkorders voor beheer en onderhoud worden automatisch aangemaakt en problemen en vragen van klanten handelt u snel en efficiënt af via de helpdeskfunctionaliteit.