Online bedrijfssoftware 

AllSolutions is ontwikkeld voor projectgestuurde organisaties, die in specifieke branches actief zijn. Door deze keuze ontwikkelen wij onze oplossingen samen met, en om, onze klanten heen. Mede door onze omvang zijn we wendbaar, en reageren we proactief op de dynamiek en het veranderende speelveld van jouw organisatie.

Daardoor sluit de software goed aan op de wensen, eisen en uitdagingen in je organisatie en branche. Binnen AllSolutions kun je bovendien modules naar eigen wens activeren, volledig configureren en medewerkers in detail autoriseren. Zo zorgen we ervoor dat jij je zaken goed voor elkaar hebt. Daardoor kun je goed samenwerken en het juiste doen voor klanten, partners, leveranciers en de maatschappij. Op basis van actuele data, gestroomlijnde processen en één, enkele versie van de waarheid.

Alle mogelijkheden op 'n rijtje

Documenten

Het AllSolutions DMS systeem integreert je documentstromen naadloos in je bedrijfsprocessen. Nieuwe documenten maken, samen aan een document werken, documentversies beheren en documenten delen is gemakkelijker dan ooit.

Financieel

De financiële administratie bevat je complete boekhouding, voor al je bedrijven. Hier worden ook je inkomende en uitgaande facturen beheerd, je activa en verplichtingen vastgelegd en je debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maak je eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. Je kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.

Voorraadbeheer

Inkoop, voorraadafhandeling en verkoop. Al je logistieke artikel- en goederenstromen snel en efficiënt afgehandeld en geadministreerd. Of je nu gebruik maakt van de webshop, verkoopt via je verkoopafdeling, je klanten of je dealers online orders laat plaatsen: alle verkopen worden keurig afgehandeld en gefactureerd in de voorraad software van AllSolutions. Ook je inkooporders en facturen verwerk je eenvoudig. Je hebt altijd en overal gedetailleerd inzicht in je totale logistieke processen.

Onderwijsadvies

Naast alle functionaliteit die AllSolutions biedt voor adviesbedrijven heeft de software ook specifieke functionaliteit aan boord voor organisaties in het onderwijsadvies en voor het administreren van leerlingdossiers. Je kunt een compleet dossier van de leerling opbouwen. Naast de aanmeldingsredenen en alle adviezen, kun je ook alle documenten over de behandeling, zoals intakeformulieren, in het dossier vastleggen.​

"Alles in één oplossing"


Online Samenwerken

Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Met functionaliteiten als het prikbord en kringen kun je
20-25% efficiënter werken!

Urenregistratie

Medewerkers en externe relaties kunnen hun bestede tijd snel en efficiënt registreren in de urenregistratie software van AllSolutions. Waar ze ook zijn, via welk device dan ook. Na fiattering van urenstaten, wordt de tijdsbesteding automatisch verwerkt en in de boekhouding vastgelegd zodat snel en gemakkelijk gefactureerd kan worden.

CRM

Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.

Verhuur & Lease

In de online software registreer je al je objecten en de verhuur of lease ervan. De afhandeling van alle bijbehorende processen wordt vlekkeloos uitgevoerd. Er wordt voorzien in alle gangbare vormen van prijscalculatie en je hebt altijd en overal inzicht in de planning en financiële status van je verhuur- en leasepark.

"je data veilig in de cloud"


Business Intelligence

Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kun je alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten zoom je direct in op de onderliggende details en administraties.

Service & Onderhoud

Heb je te maken met service, onderhoud en garantie op machines, producten of licenties? AllSolutions helpt je al je configuraties en contracten nauwkeurig te administreren, plannen, verlengen en factureren. Werkorders voor beheer en onderhoud worden automatisch aangemaakt en problemen en vragen van klanten handel je snel en efficiënt af via de helpdeskfunctionaliteit.

Capaciteitsplanning

Met de planning software van AllSolutions koppel je aan iedere uit te voeren activiteit de juiste medewerkers en heb je snel inzicht in de totale capaciteitsplanning. Medewerkers zien precies waar ze op ingepland zijn en kunnen direct tijd schrijven op alle geplande activiteiten.

Leden & Donateurs

In AllSolutions beheer je eenvoudig alle gegevens van je leden en donateurs. Je beheert in de ledenadministratie software al je lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt al je (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.

"Altijd en overal toegankelijk"


HRM

Je kunt informatie van al je medewerkers op één plek registreren en raadplegen. Ook de medewerker zelf kan alle benodigde gegevens van zichzelf eenvoudig terugvinden in de personeelsadministratie. Functie- en salarisgegevens, werktijden, verlofoverzichten, declaraties, functionerings- en beoordelingsverslagen, competenties en gevolgde opleidingen. Alles in één overzichtelijke weergave.

Projecten

Met de project planning software van AllSolutions heb je altijd en overal inzicht in de status en voortgang van projecten. Of het nu gaat om kortlopende eenvoudige opdrachten of langlopende projecten met veel activiteiten en grote afhankelijkheden. AllSolutions geeft je met de online project management software alle hulpmiddelen in handen om snel en adequaat te anticiperen op veranderende inzichten en om tijdig bij te sturen voor een optimaal projectresultaat, waar je ook bent en op welk device je ook werkt.