Versterking van onze dienstverlening

Om onze klanten de best mogelijk ondersteuning te bieden op ieder gebied bij hun bedrijfsvoering, werken wij nauw samen met diverse partners die onze dienstverlening versterken en aanvullen. Deze partners zijn in staat meerwaarde te creëren, waarmee onze klanten hun zaken goed voor elkaar hebben. Wij zorgen ervoor dat de applicaties van partners op een standaard, uniforme, geautomatiseerde en gevalideerde wijze data uitwisselen met AllSolutions.

Careweb

Careweb

Careweb is een webbased EPD, ECD zorgmanagement- applicatie waarbinnen dossiers, zorgregistratie (waaronder DBC-GGZ, ELP, paramedici) en cliëntvolgsystemen zijn geïntegreerd. Voor onderwijsadviesbureaus die specialistische zorg bieden op gebied van enkelvoudige dyslexie en gedragsproblemen bij kinderen, biedt deze samenwerking voordelen omdat informatie met betrekking tot DBC’s (DiagnoseBehandelCombinaties) geautomatiseerd (via webservices) overgezet kan worden van AllSolutions naar Careweb.

AllSolutions is dan het centrale systeem voor registratie, planning, uitvoering en facturering van DBC’s. Careweb wordt gebruikt om de kosten van de behandelingen online te declareren bij de zorgverzekeraars.

eVerbinding

eVerbinding

eVerbinding wil de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces. Uitgangspunt van eVerbinding is e-facturatie over een veilig en open netwerk. Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie. Échte e-facturatie via eVerbinding is mogelijk vanuit AllSolutions. Vanuit AllSolutions verzend je eenvoudig en veilig e-facturen via het beveiligde netwerk van eVerbinding. Daarnaast kun je ontvangen inkoopfacturen gemakkelijk importeren in AllSolutions.

 

IS Internedservices

IS Internedservices

Internedservices is één van de grootste Nederlandse aanbieders van IT- en Cloud solutions. Zij zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. IS Internedservices verzorgt de hostingomgeving van AllSolutions.

Je vindt de performance, beheerkosten en veiligheid van uw e-business belangrijk? Wij ook. Met het HyperGrid™ cloud computing platform van Internedservices groeit je IT flexibel met je business mee. En daarmee ook de beheersbaarheid van je IT kosten. Of het nu gaat om de hosting van je website, bedrijfskritische applicaties of een complete IT-omgeving, met HyperGrid™ (private cloud) haal je het maximale uit de cloud. Zodat je je kunt richten op jouw core-business.

Internedservices is sinds 2015 onderdeel van KPN. Zij waarborgen dat de data in Nederland staat.

Nedercare

Nedercare

Nedercare is leverancier van Care4, een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Onderwijszorg Nederland (ONL) heeft een overeenkomst gesloten met Nedercare voor de levering van Care4. Diverse onderwijsadviesbureaus die zijn aangesloten bij ONL en maken gebruik maken van AllSolutions. Daarom heeft ONL aan AllSolutions gevraagd om in samenwerking met Nedercare een koppeling tussen beide systemen te realiseren. Deze functionaliteit is overigens alleen beschikbaar voor de ONL-leden en zal alleen met toestemming van ONL worden geactiveerd.

Tripolis

Tripolis

Tripolis is een e-Mail en Martech bedrijf, hun technologie stelt klanten in staat om unieke, gepersonaliseerde berichten, zowel per e-mail, SMS of in-app messages, te versturen in zeer hoge (XL) volumes. Als e-Mail & Marketing Technology Hub zijn zij continu bezig met marketing technologie en data gedreven oplossingen. Door de integratie met Tripolis Dialogue kunnen gebruikers van AllSolutions software op een makkelijke manier communiceren via e-mail en SMS met hun klanten en leden. Iedere gebruiker van AllSolutions heeft op ieder moment inzicht in welke e-mails een contactpersoon heeft ontvangen, of deze geopend zijn, wat het klikgedrag is en of er persoonlijk klantcontact is geweest.

Nmbrs
Nmbrs

Nmbrs

Nmbrs® is leverancier van online software voor de HR- en salarisadministratie voor bedrijven en accountants. AllSolutions biedt de mogelijkheid om de HRM-module aan Nmbrs® te koppelen, zodat de medewerkersgegevens in Nmbrs® met de HRM-gegevens in AllSolutions kunnen worden gesynchroniseerd. Hierbij kun je medewerkersgegevens vanuit AllSolutions naar Nmbrs® exporteren en loonstroken vanuit Nmbrs® in AllSolutions importeren (in pdf-formaat). Ook heb je de mogelijkheid om vanuit AllSolutions handmatig of automatisch looncomponenten aan te maken (op basis van declaraties en/of overwerkuren) en over te zetten naar Nmbrs®. Op deze manier sluit de HR- en salarisadministratie in Nmbrs naadloos aan op je financiële administratie in AllSolutions.

Ondertekenen.nl

Ondertekenen.nl

Ondertekenen.nl biedt een eenvoudig, rechtsgeldig en kostenefficiënt alternatief voor het aloude ‘printen, scannen en posten’. Met deze dienst kun je simpel en snel documenten met juridische waarborg digitaal (laten) ondertekenen. Ondertekenen.nl is een dienst van Evidos. Evidos staat voor ‘Evidence in online services’, bewijskracht voor al je digitale transacties, en is al 20 jaar expert op het gebied van inloggen en digitaal ondertekenen. Evidos werkt mee aan standaarden als eIDAS en OpenID Connect en het Forum Standaardisatie. Met de koppeling via Ondertekenen.nl kun je vanuit AllSolutions documenten en formulieren digitaal, eenvoudig en rechtsgeldig ondertekenen.

Sharewire

Sharewire

Sharewire is het full service mobiele bureau van Nederland met 100% focus op bedrijfskritische projecten. Sharewire helpt haar klanten mobiel in te zetten om omzet te verhogen, kosten te besparen en/of service te verbeteren. De mobiele producten die Sharewire ontwikkelt en onderhoudt zijn vaak bedrijfskritisch en vragen meer dan alleen ontwikkeling van een app. De aard van hun projecten vereist een stabiele infrastructuur, veilige en geoptimaliseerde communicatie, een gedegen service niveau en uitgebreide rapportages.

Spotler

Spotler

Spotler is leverancier van de software MailPlus voor professionele e-mail marketing automation. Voor organisaties die gebruikmaken van AllSolutions biedt deze functionaliteit de mogelijkheid om de gegevens die zijn opgeslagen in het systeem te koppelen met MailPlus. Hierdoor is het mogelijk om op basis van de opgeslagen CRM-gegevens in AllSolutions geautomatiseerd grote aantallen e-mails te versturen en de resultaten daarvan vast te leggen in gedetailleerde rapportages.

Trajectplanner

Trajectplanner

Trajectplanner is leverancier van moderne softwaretools voor de complete onderwijsautomatisering, een volledig webbased Onderwijskundig Leerlingvolgsysteem. De onderwijsmodule van AllSolutions combineert standaardmodules als CRM, Projecten, HRM, Urenregistratie en Financieel met functionaliteiten die specifiek zijn ontwikkeld voor het onderwijsveld. Door de integratie met het Onderwijskundig Leerlingvolgsysteem Trajectplanner worden direct zowel de collectieve leerprocessen als individuele leertrajecten ondersteund.

Webservices.nl
Webservices.nl

Webservices.nl

Webservices.nl is leverancier van online diensten voor datavalidatie en -verrijking. Door de samenwerking is AllSolutions ook beschikbaar met de diensten van Webservices.nl, zoals het eenvoudig valideren van gegevens uit het KvK Handelsregister en NAW-gegevens. Gebruikers van AllSolutions beschikken hierdoor altijd over betrouwbare gegevens waardoor effectiever kan worden gewerkt.