Betekenisvol samenwerken

AllSolutions Partnerportal

Betekenisvol samenwerken doen we in belangrijke mate met onze klanten. Maar zeker ook met onze business partners. Wij geloven in langdurige partnerships met organisaties die waarde toevoegen voor onze klanten. Via deze portal laten we je graag kennis maken met hen en hun oplossingen.

´Thought leaders´

Branche partners

Betekenisvol samenwerken doen we ook met branchepartners, onze ‘voelsprieten’ in de markt. Zogeheten ‘thought leaders’ in een segment die al verder kijken dan de dag van vandaag of morgen. Bijvoorbeeld, bij verticaal transport waar de CO2 uitstoot van een kraan binnen nu en 5 jaar een planning criterium gaat worden. Of op welke wijze AllSolutions invulling zou moeten geven aan de ‘Theory of Change’ in onze oplossing voor NGO’s. Daarom investeert AllSolutions in partnerships met de autoriteit(en) in de verschillende segmenten.

Integratie AllSolutions

Solution partners

De processen binnen jouw organisatie houden verband met elkaar en genereren data. Het liefst leg je deze natuurlijk vast in één systeem zodat je altijd vanuit één en dezelfde bron je processen kunt aansturen. Daarom kun je ook andere software koppelen met AllSolutions. Dat kun je zelf doen, maar we hebben ook een aantal standaard koppelingen samen met onze partners ontwikkeld. Je bent op deze manier verzekerd dat de uitwisseling van data ook écht werkt, valide en veilig gebeurt en de integratie ook onderhouden wordt.

Jarenlange partnerships

Media partners

Of het nu gaat om monsterlijk goede content, unieke en opvallende beelden of ons online succes. Dat is het resultaat van ons ecosysteem van media partners. Bedrijven die, door het vaak jarenlange partnership, aan een half woord genoeg hebben. ‘Gewoon’ binnen tijd en budget opleveren en die bovendien dat extra stapje zetten voor een tevreden klant. Dat maakt dat deze partners met recht een plaats verdienen op onze partnerportal.

Aanvragen koppeling

Koppelen met AllSolutions

Is jouw product interessant om te koppelen met de software van AllSolutions? Of heb je een oplossing in gebruik die je wilt koppelen met AllSolutions? Neem dan contact op met Dion.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Nmbrs
Logo
Andere koppelingen

AllSolutions Interfaces

Samen met onze partners bieden wij onze klanten de beste oplossing. AllSolutions koppelt ook met:

Over AllSolutions

Geïntegreerde online bedrijfssoftware

AllSolutions is het platform dat samenwerken tussen medewerkers, relaties en partners bevordert. Bedrijfsinformatie is altijd, overal en op ieder device toegankelijk.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Eventkalender 2023 En Route met AllSolutions
Bekijk eventkalender
DIGITALISERING BIJ GROEIBEDRIJVEN Company Challenge - aflevering 5
Beluister podcast
Openstaande vacatures AllYouNeed = AllSolutions
Bekijk vacatures
Samen in gesprek

Meer weten over onze partners of een samenwerking met AllSolutions? Neem contact op met Dion.