NGO´s

Intermediairs met een missie

Het landschap waarin je je als NGO bevindt, verandert. Fondsen zijn schaarser geworden en je wordt steeds afhankelijker van donoren. Bovendien kijken de overheid en andere donoren kritischer naar wat er met hun bijdrage gedaan wordt. Daarom moet je als NGO ‘jezelf verkopen’ en de samenwerking opzoeken met andere NGO’s. Tegelijkertijd groeit het belang van compliance, transparantie over inkomsten en uitgaven en het afronden van projecten binnen tijd en budget. Om dit alles waar te maken moet je je processen en systemen op orde hebben.

AllSolutions helpt NGO’s grip op de uitdagingen te krijgen door processen slimmer in te richten, meer inzicht te geven en transparantie te creëren. Zodat er meer tijd is om te werken aan wat écht belangrijk is: zorgen voor een betere wereld.

Meer weten?

Creatief denken

Ondernemen

Om mee te dingen naar fondsen van de overheid en andere donoren moet je creatief denken binnen de gestelde kaders. Dat vraagt om meer inzicht in potentiële kansen en een goede onderbouwing bij ieder voorstel. Daarom is het essentieel om je processen in te richten op deze nieuwe manier van ondernemen.

Verantwoording tot op de laatste euro

Compliance

Donoren en overheden eisen meer transparantie. Ze willen dat hun bijdragen goed terechtkomen en verwachten een goede onderbouwing van het uitgevoerde werk. Het is dus cruciaal dat je altijd tot in detail kunt verantwoorden dat iedere euro goed wordt besteed en je compliant bent.

"AgriProFocus heeft grip op projecten en financiële administratie in dertien landen."

Lisette van Benthum Manager Financial Strategy AgriProFocus
Projectmanagement van a tot z

Inzicht

Je wilt grip houden op de voortgang en kosten van projecten. Maar je medewerkers en vrijwilligers in het veld zijn meestal geen financiële experts. Daarom is het noodzaak dat je mensen zo makkelijk mogelijk iedere stap in het project goed kunnen bijhouden en dat je zelf de controle hebt bij projecten.

Grensverleggend samenwerken

Samenwerken

Je werkt met partners en leveranciers over de hele wereld. Dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals werken met valuta. Dat kan alleen soepel lopen als je een strategie en de juiste middelen hebt om snel in te spelen op wisselkoersen, transactiekosten en bijbehorende risico’s.

Specifiek voor NGO's

Top 3 functionaliteiten

Eenvoudiger zorgen voor een betere wereld? Dat kan met deze functionaliteiten van AllSolutions.

Budget lines

De mogelijkheid om projecten te rapporteren in de budget lines (outcomes & results) zoals de donor die vraagt.

Decentraal en toch geïntegreerd

Geïntegreerde oplossing, met het decentrale karakter van een NGO: regiokantoren kunnen eenvoudig geconsolideerd worden en projecten kunnen zowel lokaal als organisatiebreed worden vormgegeven.

Compliant

AllSolutions voldoet aan alle NGO-standaarden, van RJ650 tot IATI. Voor IATI worden de financiële en M&E-gegevens vanuit AllSolutions gebundeld in een geïntegreerd IATI-bestand.

Samen in gesprek

Advies op maat?

Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen? We gaan graag met je in gesprek.

Logo
Logo
Logo
Logo
Klantcases

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Grip op getallen en inhoud: hoe je als NGO eenvoudiger voldoet aan IATI
Bekijk blog
Financiële- en projectadministratie in één tool, eenvoudig beschikbaar voor AgriProFocus
Bekijk video
Internationale vooruitgang: 4 uitdagingen waar je als NGO tegenaan loopt
Bekijk blog
Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Corné.