NGO's, intermediairs met een missie

Het landschap waarin je je als NGO bevindt, verandert. Fondsen zijn schaarser geworden en je wordt steeds afhankelijker van donoren. Bovendien kijken de overheid en andere donoren kritischer naar wat er met hun bijdrage gedaan wordt. Daarom moet je als NGO 'jezelf verkopen' en de samenwerking opzoeken met andere NGO’s. Tegelijkertijd groeit het belang van compliance, transparantie over inkomsten en uitgaven en het afronden van projecten binnen tijd en budget. Om dit alles waar te maken moet je je processen en systemen op orde hebben.

AllSolutions helpt NGO’s grip op de uitdagingen te krijgen door processen slimmer in te richten, meer inzicht te geven en transparantie te creëren. Zodat er meer tijd is om te werken aan wat écht belangrijk is: zorgen voor een betere wereld.

contact

Vier thema's voor de NGO van de toekomst

Ondernemen

Ondernemen

Creatief denken

Om mee te dingen naar fondsen van de overheid en andere donoren moet je creatief denken binnen de gestelde kaders. Dat vraagt om meer inzicht in potentiële kansen en een goede onderbouwing bij ieder voorstel. Daarom is het essentieel om je processen in te richten op deze nieuwe manier van ondernemen.

Compliance

Compliance

Verantwoording tot op de laatste euro

Donoren en overheden eisen meer transparantie. Ze willen dat hun bijdragen goed terechtkomen en verwachten een goede onderbouwing van het uitgevoerde werk. Het is dus cruciaal dat je altijd tot in detail kunt verantwoorden dat iedere euro goed wordt besteed en je compliant bent.

Inzicht

Inzicht

Projectmanagement
van a tot z

Je wilt grip houden op de voortgang en kosten van projecten. Maar je medewerkers en vrijwilligers in het veld zijn meestal geen financiële experts. Daarom is het noodzaak dat je mensen zo makkelijk mogelijk iedere stap in het project goed kunnen bijhouden en dat je zelf de controle hebt bij projecten.

Samenwerken

Samenwerken

Grensverleggend samenwerken

Je werkt met partners en leveranciers over de hele wereld. Dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals werken met valuta. Dat kan alleen soepel lopen als je een strategie en de juiste middelen hebt om snel in te spelen op wisselkoersen, transactiekosten en bijbehorende risico’s.

whitepapers

De nieuwe NGO: voorop lopen in een veranderd speelveld

De NGO-wereld verandert razendsnel. Hoe ga je om met de uitdagingen die dat met zich meebrengt?

AgriProFocus heeft grip op projecten en financiële administratie in dertien landen

AgriProFocus heeft grip op projecten en financiële administratie in dertien landen

Lisette van Benthum
Manager Financial Strategy
AgriProFocus

Hivos zet met AllSolutions eerste stap naar betere monitoring van projecten en budgetten

Hivos zet met AllSolutions eerste stap naar betere monitoring van projecten en budgetten

Thomas Klompmaker
Manager Finance, Control en Support
Hivos

Interessant?

Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten

Corné Suikerbuik

Corné Suikerbuik


Bel 0348 - 430110
c.suikerbuik@allsolutions.nl

Wat kunnen we voor jou betekenen?