Handel,- service, en verhuurbedrijven

Aanpakkers die vooruit willen

Jouw bedrijf verhuurt, verhandelt of onderhoudt kapitaalintensieve goederen. Misschien doe je het allemaal. Of van alles een beetje. Wat je ook doet, bedrijven zoals die van jou hebben één ding gemeen: jullie zijn aanpakkers. Mensen die elke dag de mouwen opstropen en hard werken.

Het werk moet altijd doorgaan. En het liefst zo efficiënt mogelijk. Een duidelijke en overzichtelijk planning is dus essentieel. Jouw planner achter het stuur van je organisatie. Tegelijkertijd vormen een toenemende regeldruk en risicobeheersing een steeds belangrijkere rol in jouw bedrijfsvoering. Maar ook moeten jouw materieel én personeel in topconditie zijn, om veilig en vakbekwaam te blijven werken.

AllSolutions helpt aanpakkers zoals jij vooruit! Met online bedrijfssoftware waarmee jij het noodzakelijke inzicht en overzicht krijgt over jouw onderneming. Voor iedereen. Gericht op samenwerken.

Meer weten?

Planners achter het stuur

Om een duidelijke en overzichtelijke planning te maken, legt jouw planner dagelijks een ingewikkelde puzzel. Wat, waar en wanneer: alles moet op zijn plek zijn. Materieel, personeel en eventueel begeleidende zaken als transport met onderlinge afhankelijkheden. Daarom is het essentieel dat jouw planner achter het stuur van je organisatie zit

Geoliede bedrijfsvoering

Marges staan onder druk, dus efficiency is cruciaal. Zorg daarom dat jouw mensen in het veld en op kantoor als een geoliede machine met elkaar samenwerken. Dát zorgt voor rendement. Om dat te realiseren, is het van belang dat je jouw bedrijfsprocessen verregaand digitaliseert en dat je 360 graden inzicht hebt in de prestaties van je bedrijf.

"AllSolutions denkt mee en luistert goed naar onze wensen. Zo vinden we samen de beste manieren om onze processen steeds verder te verbeteren."

Adwin Goos Financieel directeur ITS Hendrion

Veilig en vakbekwaam

De maatregelen die je neemt om risico’s te beheersen, zeggen iets over het vakmanschap en de deskundigheid van bedrijven. Daarom is het noodzaak dat je voldoet aan de geldende wet- en regelgeving én dat jouw medewerkers aantoonbaar zijn opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast is het vastleggen van afspraken die je met klanten maakt een essentieel onderdeel van risicobeheersing.

Materieel in topconditie

Professioneel onderhoud aan jouw materieel draagt bij aan een optimale bezettingsgraad. Daarbij staan jouw monteurs centraal: zij moeten weten waar, wanneer en welke configuraties ze moeten onderhouden en keuren. Bovendien dienen ze te beschikken over de juiste materialen. Om dit proces in goede banen te leiden, is inzicht en overzicht onmisbaar.

Specifiek voor handel-, service en verhuurbedrijven

Top 3 functionaliteiten

Ontdek de belangrijkste functionaliteiten die het verhuren, verhandelen en/of het onderhouden van kapitaalintensieve goederen eenvoudiger maken.

Lees meer

Strokenplanning

De planning van je mensen en materieel overzichtelijk bij elkaar, gevisualiseerd in een planbord waarbij je zelf jouw tijdsinterval kiest.

Risico-inventarisatie

Veilig en vakbekwaam werken, is de basis van je activiteiten. Altijd toegang tot de juiste certificeringen van je mensen, verplichte veiligheids- en werkinstructies en actieve signalering in geval van verlenging.

Geïntegreerde service orders

Op basis van bijvoorbeeld draaiuren automatisch werkorders genereren voor monteurs, planning maken (status niet beschikbaar in sommige gevallen). Bestede tijd en verbruikte materialen (inclusief serienummer registratie indien nodig) boeken, voorraden kunnen bekijken, bestellingen kunnen plaatsen.

Samen in gesprek

Advies op maat?

Wil je graag weten hoe AllSolutions je verder kan helpen? We gaan graag met je in gesprek.

Logo
Logo
Logo
Logo
Klantcases

Klanten aan het woord

Veel van onze klanten werken al jaren met AllSolutions. Lees in de klantcases wat hun uitdagingen waren en hoe ze die met AllSolutions hebben opgelost.

Nieuws

Blijf op de hoogte

18 april 2023 Onze eerste stop is bij Peinemann in Hoogvliet.
Meld je nu aan voor het event!
Ontdek hoe AED-Partner klanten sneller en beter van dienst kan zijn met AllSolutions
Bekijk video
Samen in gesprek

Meer weten? Neem contact op met Martijn.