Cursus Sjabloonbeheer

Maak kennis met de ins- en outs van het werken met sjablonen

Hoe kun je snel een sjabloon wijzigen? Hoe kun je een (elektronisch) document herafdrukken? En op welke manier kun je ‘eigen’ sjablonen voor verschillende bedrijven en/of afdelingen inrichten? Speciaal voor het beantwoorden van deze vragen is de cursus Sjabloonbeheer samengesteld.

In één dag leer je alles over de structuur van de verschillende formulierstromen in AllSolutions. En welke functies met elkaar samenwerken om documenten te kunnen afdrukken. Na afloop weet je alles van het beheer van de verschillende sjablonen in AllSolutions. En hoe je de e-mailformulieren aanstuurt waarmee documenten elektronisch worden verstuurd.

Inschrijven

Doelgroep

Deze training is bedoeld key-users en/of functioneel beheerders die te maken hebben met het beheer van (AUTO)sjablonen in AllSolutions.

Voorkennis

Je bent minimaal key-user voor AllSolutions binnen je organisatie en goed bekend met de basiswerking van AllSolutions ter ondersteuning van je bedrijfsprocessen.

Data

  • dinsdag 10 oktober 2023
  • dinsdag 12 december 2023
  • dinsdag 13 februari 2024
  • dinsdag 16 april 2024
  • dinsdag 18 juni 2024
  • dinsdag 27 augustus 2024
  • dinsdag 8 oktober 2024
  • dinsdag 10 december 2024

Inhoud

De cursus Sjabloonbeheer behandelt alle aspecten die bij het beheer van formulieren en sjablonen naar voren komen. Je leert in één dag alle ins-en-outs van de verschillende formulierstromen in AllSolutions.

Na afloop ben je in staat om de lay-out van de sjablonen (facturen, orderbevestigingen, etc.) zelfstandig te beheren. En kun je de e-mailformulieren onderhouden waarmee de documenten elektronisch worden verstuurd.

Locatie

AllSolutions, Helsinkilaan 2, Woerden

Routebeschrijving

 

Tarief & Inschrijven

De deelnameprijs bedraagt 595 euro per persoon exclusief btw.

De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (minimaal 3 personen).

We helpen je graag!

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Paola.