Investeer in kennis

Haal meer uit AllSolutions!

Ben je een key-user van AllSolutions en wil je je laten bijspijkeren in de rapportagemogelijkheden van de applicatie? Of heb je misschien een aantal nieuwe collega's die snel met AllSolutions aan de slag moeten? AllSolutions biedt opleidingen voor ieder type gebruiker, van applicatiebeheerder tot eindgebruiker. Deze stellen je in staat optimaal gebruik te maken van je software!

Voor elke rol in je organisatie

Ontdek het cursusaanbod

Wegwijs in AllSolutions

Training voor beginnende gebruikers

Heb je nog weinig ervaring met AllSolutions? Voor beginnende eindgebruikers bieden we een training waarin je de basisbediening en basiselementen van AllSolutions kunt leren kennen. Je leert onder meer de navigatie binnen het pakket en het zoeken naar en het invoeren en bewerken van gegevens. Neem contact op voor een aanbod op maat!

icoon-allsolutions-aantal-cursisten
37
Aantal cursisten in 2022
icoon-beoordeling-cursussen-allsolutions
8
Beoordeling cursussen
icoon-beoordeling-cursusmateriaal-allsolutions
8
Beoordeling cursusmateriaal

Praktijkgericht mét persoonlijke aandacht

Alle cursussen worden – bij voldoende aanmeldingen – een keer per twee maanden georganiseerd in groepjes van minimaal 3 tot maximaal 5 deelnemers. Door deze kleinschalige opzet ben je verzekerd van individuele aandacht. En dit wordt in de praktijk zeer gewaardeerd!

In ons kantoor is meer dan voldoende ruimte aanwezig om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen. Lees meer over de veiligheidsmaatregelen.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk van de lesstof opsteekt, heb je tijdens de trainingen veel ruimte om zelf te oefenen. Je werkt met de gegevens in jouw eigen acceptatieomgeving, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. 

Bekijk cursusplanning 2023
We helpen je graag!

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Paola.