Hoe zit het autorisatiemodel van AllSolutions in elkaar?

AllSolutions is een flexibel pakket dat u geheel kunt aanpassen naar uw eigen werkproces. Het systeem biedt verschillende opties om modules configureren, naar eigen wens activeren en medewerkers in detail autoriseren.

Tijdens de AllUser klantendag op 28 mei 2015 is er een kennissessie gewijd aan het autorisatiemodel van AllSolutions. De video van deze presentatie kunt u hieronder bekijken.

Onderwerpen

In de presentatie komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Welke instellingen vindt u bij de gebruiker en welke bij de medewerker?
  • Wat is het verschil tussen de autorisatie op functies en de browser-autorisatie?
  • Wanneer gebruikt u gebruikersprofielen en medewerkersprofielen?
  • Wat zijn configuratiegroepen?
  • Wanneer gebruikt u de configuratiegroepen en wanneer de browser-autorisatie?
  • Wat is de samenhang tussen de verschillende onderdelen?
  • Hoe kunt u snel zien in welke groep of profiel een gebruiker zit?

Overzicht autorisaties

Hieronder vindt u een overzicht van de samenhang van de autorisaties in AllSolutions:

Autorisaties in AllSolutions

Deel deze informatie per e-mail

Doorsturen