12.0.10

Via de release notes blijf je op de hoogte van de productontwikkeling van AllSolutions. Hieronder vind je een overzicht van de uitbreidingen, verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in versie 12.0.10 De release notes zijn gegroepeerd per product module, zodat je gemakkelijk kunt focussen op de functionaliteiten die je gebruikt.

Let op! In deze versie zijn aanpassingen in SEPA-bestanden doorgevoerd. Daarom raden we aan om tijdens de acceptatiecheck het gehele traject voor zowel de betaalbestanden als de incassobestanden vanuit je omgeving goed te testen, inclusief het inlezen bij de bank.

Algemeen

Uitfaseren TLS 1.0 en TLS 1.1 per 1 april 2019

Basis

Single sign-on via JSON Web Token mogelijk

Numerieke velden met of zonder decimalen in de weergave tonen

Externe links opnemen in helpteksten

Configuraties

Gemakkelijker inzicht in verhuur configuraties

CRM

Bedragvelden offertes vergroot naar maximaal 11 posities

Document Management

Beveiliging rechtstreeks bewerken van documenten aangescherpt

Financieel

Verbeteringen in UBL-bestanden en SEPA-bestanden doorgevoerd

Btw-gegevens automatisch geïmporteerd uit UBL-bestand (bij gescande inkoopfacturen)

Invoer btw-verdeling (inkoopfactuur) gemakkelijker en overzichtelijker

Elektronische aangifte belastingdienst voor 2019

Logistiek

Nieuwe functie voor snel inzicht in verhuur configuraties

Extra velden toegevoegd aan sjabloon verkoopfactuur logistiek

Projecten

Subsidies naar keuze vastleggen op projectfase of calculatieregel (NGO-module)

Opdrachtbevestiging direct elektronisch versturen