12.0.03

Via de release notes blijf je op de hoogte van de productontwikkeling van AllSolutions. Hieronder vind je een overzicht van de uitbreidingen, verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in versie 12.0.03. De release notes zijn gegroepeerd per product module, zodat je gemakkelijk kunt focussen op de functionaliteiten die je gebruikt.

Zijn functies aanzienlijk aangepast en/of uitgebreid? Dan geven we dit specifiek aan in de release notes. In dit geval adviseren we je om tijdens de upgrade alle instellingen, weergaven en autorisaties van de bijbehorende functies goed te controleren en eventueel aan te passen.

Algemeen

Instelling linkerkant scherm automatisch onthouden (verborgen of ‘opengeklapt’)

Issue met wachtwoordvelden bij gebruik MS Edge browser opgelost

Basis

Nieuw! Alerts opnemen in alert notifier in de metabar

Featurepagina inrichten als centrale (intranet) landingspagina

Afbeeldingen met links alleen getoond wanneer gebruiker is geautoriseerd (featurepagina)

Business Intelligence

Snapshot/rapportage ook op tekstpagina met conditie tonen

Configuraties

Gemakkelijk aanmaken nieuwe (service)contactpersoon

Naar keuze nultarieven uit standaardcalculaties overschrijven

Document Management

Functie ‘Terugzetten Documenten’ (MBACUP) hernoemd naar ‘Verwijderde Bestanden’

Financieel

IBAN/rekeningnummer bij veld ‘rekening’ getoond

Nieuw! Bestand gescande inkoopfactuur opnieuw kunnen uploaden

Inkoopfactuur: btw verdelen over btw-codes van verschillende landen

Bij periodeafsluiting inkoopfacturen automatisch doorschuiven naar volgende periode

HRM

Declaratie boeken met kostendrager verbeterd

Logistiek

Detailgegevens leveranciersassortimenten toegevoegd

Sjabloon voor ‘Importeren Leveranciersassortiment’ uitgebreid

Projecten

Cursus betalen met eenmalige machtiging verbeterd

Meerdere voorzieningen per subproject/projectfase vastleggen

Service en Onderhoud

Gemakkelijk aanmaken nieuwe contactpersoon

Bij kopiëren standaardcalculatie naar keuze nultarieven overschrijven

Nieuw! Werkopdrachten direct elektronisch versturen met e-mail in eigen huisstijl

Laatste werkopdracht mailen met e-mail in eigen huisstijl