11.0.05

Via de release notes blijft u op de hoogte van de productontwikkeling van AllSolutions. Hieronder vindt u een overzicht van de uitbreidingen, verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in versie 11.0.05. De release notes zijn gegroepeerd per product module, zodat u gemakkelijk kunt focussen op de functionaliteiten die u gebruikt.

Mailingfunctie verbeterd

Zoals al aangekondigd op onze AllUser bijeenkomst in mei jl. is in deze versie de mailingfunctionaliteit op een groot aantal punten verbeterd en uitgebreid. Hierbij zijn alle mailingfuncties omgebouwd en een groot aantal velden verplaatst. Dit alles met als doel de mailingfunctie overzichtelijker te maken en om ervoor te zorgen dat u voortaan beter en gemakkelijker uw mailingadressen kunt kunnen selecteren. Op deze manier kunt u stapsgewijs en gebruiksvriendelijk toewerken naar de juiste doelgroep voor uw mailing. In deze release notes leest u een beknopt overzicht van de gewijzigde functies. Voor een uitgebreide uitleg is een nieuwe Handleiding Mailings in AllSolutions voor u beschikbaar die u hier kunt downloaden.

Wanneer u de mailingfunctie gebruikt, raden wij u aan om alle functies die bij deze uitbreiding betrokken zijn tijdens de acceptatiecheck goed te controleren! Daarnaast geven wij u in het upgradeproces extra tijd om de mailings te testen. Bij eventuele vragen is uw consultant beschikbaar om u bij het upgradeproces te ondersteunen.

Algemeen

Autorisatie op zoeken naar berichten via de metasearch verbeterd

Basis

Persoonlijke startpagina naast algemene landingspagina toestaan

Accolades opnemen in condities voor eigen weergaven en filters

CRM

Mailingfunctionaliteit verbeterd en uitgebreid

Aanvulling op de koppeling met Tripolis Dialogue

Financieel

UBL-bestand voor elektronische facturering uitgebreid

Versturen van signaleringse-mails bij opnieuw ter fiattering aanbieden van afgekeurde inkoopfacturen

Versturen van signaleringse-mails bij fiatteren verplichtingen verbeterd

HRM

Afhandeling/verwerking van overwerkuren in Nmbrs® gewijzigd

Exporteren van werktijden medewerkers naar Nmbrs® verbeterd

Online samenwerken

Nieuwe optie: Kringen deactiveren