Verbeteringen urenregistratie op dossiers, dossierbehandelingen, aantekeningen en hulpvragen

Het is al langere tijd mogelijk om uren te verantwoorden op Aantekeningen (MAANTK) bij Dossiers (MDOSSI) of Hulpvragen (MHULPV). In deze versie is het niet meer noodzakelijk om eerst een aantekening bij een dossier of hulpvraag aan te maken om uren te kunnen registreren. Bij een urenregel is het veld ‘Aantekening’ namelijk niet meer verplicht. U kunt nu bij de urenregel ook ervoor kiezen om alleen het dossier-, hulpvraag- of dossierbehandelingnummer op te geven.

Om het registreren van uren op dossiers, dossierbehandelingen, hulpvragen en aantekeningen gemakkelijker te maken, is verder in de betreffende browsers de shortcut Uren toegevoegd. Hiermee kunt u bij het dossier en de hulpvraag zelf de uren registreren en is het niet meer noodzakelijk om naar de functie Eigen Weekstaten (MUREIG) of Weekstaten (MURREG) te gaan.

Nota bene: In de browsers met Aantekeningen (MAANTK) was al een shortcut Uren aanwezig. Met deze shortcut kon u voorheen alleen de uren raadplegen. Vanaf deze versie kunt u met deze shortcut dus ook de uren invoeren en beheren.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 10.0.13