Toegang tot het systeem voor meerdere gebruikers tegelijk blokkeren

Bij de Gebruikers (MGEBRU) kun je met het veld Toegang tot het systeem geblokkeerd vanaf (in het onderdeel Beveiliging) een gebruiker blokkeren. Vanaf de opgegeven datum kan de gebruiker dan niet meer inloggen in het systeem. In deze versie is het mogelijk dit voor meerdere gebruikers tegelijk uit te voeren met de nieuwe actie Blokkeren. Als je deze actie gebruikt, worden de gebruikers met de huidige datum (=datum vandaag) geblokkeerd. 

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.07