Snel en gemakkelijk telefoonnotities en bezoekrapporten koppelen aan entiteit

Voor het vastleggen van Telefoonnotities (MTELNO) en Bezoekrapporten (MBEZAK) kun je deze overkoepelende functies ook vanuit het menu starten. Je hebt hierbij nu de mogelijkheid om de telefoonnotitie/bezoekrapport bij het aanmaken direct al te koppelen aan een entiteit. Onderin het formulier zijn hiervoor extra velden toegevoegd. Afhankelijk van je keuze opent daaronder het veld waarin je het record kunt opgeven waaraan je de notitie/rapport wilt koppelen. Op deze manier kun je de koppeling sneller en gemakkelijker, gelijk bij het invoeren van een notitie of rapport, tot stand brengen. En als je gebruik maakt van dashboarding kun je de beide functies nu ook beter onder een icoon opnemen als snelle toegang via een centrale featurepagina.

Bij al ingevoerde telefoonnotities en bezoekrapporten is ook nog steeds de mogelijkheid aanwezig om deze op een later moment te koppelen. Of om de koppeling aan te passen. Bij deze Koppelen actie is dezelfde werking toegepast:

  • Eerst selecteer je aan welke entiteit je de notitie/het rapport wilt koppelen.
  • Afhankelijk van je keuze opent daaronder het veld waarin je het record kunt opgeven waaraan je de gegevens wilt koppelen.
Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 21.0.10