Snapshots voor specifieke bedrijven/afdelingen instelbaar

In deze versie is de mogelijkheid om snapshots voor verschillende bedrijven/afdelingen uit te voeren, verbeterd. In het onderdeel Instellingen is het veld Selectiewijze bedrijven/afdelingen toegevoegd. Met dit veld kunt u aangeven voor welke bedrijven/afdelingen u het snapshot wilt laten uitvoeren:

  • Bedrijf/afdeling waaronder snapshot is aangemaakt
  • Alle bedrijven/afdelingen
  • Specifieke selectie

Wanneer u kiest voor Specifieke selectie wordt een aanvullend veld getoond waarin u de specifieke bedrijven/afdelingen kunt opgeven. Afhankelijk van de gekozen instelling toont de rapportage vervolgens informatie op basis van het bedrijf/afdeling waaronder de gebruiker op dat moment is ingelogd (mits deze binnen de opgegeven selectie valt).

Met deze uitbreiding kunt u een snapshot specifieker voor een bedrijf/afdeling autoriseren, zodat deze alleen wordt gegenereerd voor die bedrijven/afdelingen waarvoor de rapportage van toepassing is.

Heeft u snapshots die voor alle bedrijven worden uitgevoerd? Dan raden wij u aan om na de upgrade de snapshots in uw omgeving na te lopen en (waar van toepassing) de instelling op de nieuwe selectiewijze aan te passen. Wanneer er minder snapshots worden gegenereerd is er een lagere belasting van de batch jobs. Dit komt de performance van uw omgeving ten goede! Uw consultant kan u hierbij ondersteunen.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 11.0.03