Persoonlijke startpagina naast algemene landingspagina toestaan

Bij een gebruiker kunt u een (feature)pagina als startpagina/algemene landingspagina instellen. Dit biedt u de mogelijkheid om uw interne gebruikers een intranet-omgeving aan te bieden met snelkoppelingen naar informatie en/of functies. Of externe gebruikers na het inloggen in een portal te laten landen. Met een klik op het logo links boven in de omgeving kan de gebruiker op elk gewenst moment weer naar de centrale homepagina navigeren.

In AllSolutions11 is het mogelijk om deze gebruikers naast de algemene landingspagina ook een eigen persoonlijke startpagina te laten gebruiken. De gebruiker heeft dan toegang tot deze persoonlijke startpagina via zijn inlognaam in de metabar boven in het scherm.

Vanaf deze versie kunt u deze optie zelf activeren in de Parameters AllSolutions (MZZPAR). In deze functie is in het onderdeel Inloggen het veld Persoonlijke startpagina toestaan naast algemene landingspagina toegevoegd. Gebruikers waarbij geen pagina als startpagina is ingesteld, komen na het inloggen altijd op hun persoonlijke startpagina uit.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 11.0.05