‘Opslaan en terug naar het overzicht’ toegevoegd aan 2020 user interface

In de 2020 user interface (UI) is initieel gekozen om één knop voor het opslaan te gebruiken. Dit om het aantal buttons onderaan het formulier voor gebruikers overzichtelijk te houden.

Vanuit klanten is echter de feedback gekomen dat de optie voor Opslaan en terug naar het overzicht werd gemist. Deze wordt vaak gebruikt om de invoer van nieuwe of gewijzigde gegevens gelijk op je scherm te controleren. Op basis van de feedback is dan ook besloten om deze optie weer terug te brengen in het systeem.

Omdat de upgrade naar versie 20.0.05 pas nu in november wordt uitgevoerd, is er voor deze aanpassing een algemene patch gemaakt. Deze is eind juli uitgerold in alle klantomgevingen die draaien op versie 20.0.04. Ook in de 2020 UI heb je onderaan het formulier nu weer de optie om naar keuze terug te gaan naar het overzicht (Opslaan + overzicht) of de lijstweergave (Opslaan + lijst).

Is je omgeving eerder nog niet geüpgraded naar versie 20.0.04? Dan komt deze optie automatisch mee zodra de omgeving over gaat naar versie 20.0.05.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 20.0.05