Nieuwe naam voor module ‘Declaraties (extern)’ -> ‘Vergoedingen (extern)’

In AllSolutions zijn twee functies aanwezig waarmee je ‘declaraties’ aan je medewerkers of externen kunt (laten) invoeren en uitbetalen:

  • Declaraties (MDECLA) waarbij de medewerker of externe partij zelf de declaratie kan indienen (onderdeel van de module HRM). Deze optie beschikt over een volledig controle- en fiatteringsmechanisme. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de declaraties via de salarisadministratie, via een apart betaalbestand of via de crediteurenadministratie uit te betalen.
  • Declaraties (extern) (MDECLE) waarbij medewerkers van de financiële administratie snel en gemakkelijk voor een groot aantal externen (dezelfde) vergoedingen kan invoeren om uit te laten betalen (onderdeel van de module Financieel). Denk hierbij bijvoorbeeld aan externe vrijwilligers die voor hun inspanningen recht hebben op een bepaalde/dezelfde vergoeding.

Om het onderscheid tussen beide opties duidelijker aan te geven, heeft de functie Declaraties (extern) vanaf deze versie een andere naam gekregen: Vergoedingen (extern) (MDECLE).

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 21.0.07