Nieuwe AllSolutions10 user interface

Enkele maanden geleden hebben wij op de AllUser bijeenkomst AllSolutions10 aangekondigd, waarbij ook direct een Sneak Preview voor geïnteresseerden beschikbaar is gesteld. Inmiddels is AllSolutions10 volwassen genoeg om te worden released.

Een belangrijk onderdeel van AllSolutions10 is de featurepagina waarmee u een aantrekkelijke landingspagina kunt maken. De opmaak die u ziet in de Sneak Preview, is gebaseerd op de nieuwe huisstijl van AllSolutions. Zoals u van ons gewend bent, kan AllSolutions 10 ook uw huisstijl aannemen.

Voorlopig is het nog mogelijk om in AllSolutions 10.0.01 gebruik te maken van de conventionele user interface. De vernieuwde AllSolutions10 user interface wordt bij de upgrade naar versie 10.0.01 niet zondermeer geactiveerd. Dit wordt uiteraard in overleg met u gedaan. Het is zelfs mogelijk om per gebruiker de user interface in te stellen. Dit geeft u de gelegenheid uw eindgebruikers voor te bereiden op de overgang naar de vernieuwde user interface.

Wanneer u de vernieuwde interface in uw acceptatieomgeving wilt laten activeren, kunt u contact opnemen met uw reguliere contactpersoon bij AllSolutions.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 10.0.01