Nieuw! Via de metasearch zoeken op Contactpersonen (Relaties)

Via de metasearch kunt u door het gehele systeem zoeken naar onder andere Pagina’s, Relaties, Projecten, Functies, (gepubliceerde) Documenten en Berichten. In deze versie is de mogelijkheid toegevoegd om binnen ‘Relaties’ te kunnen zoeken op contactpersonen van een organisatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een contactpersoon nu ook direct vinden op het zakelijke e-mailadres van de contactpersoon (ma02.email).

In het zoekresultaat wordt de contactpersoon zowel met de naam van de organisatie als de persoon getoond. Daaronder vindt u de (adres)gegevens van de organisatie en de zakelijke contactgegevens van de contactpersoon. Als deze bij de (contact)persoon niet zijn ingevuld, dan worden de contactgegevens van de organisatie getoond. (Dit werkt hetzelfde als in de browser van de contactpersonen.) Als laatste wordt het relatienummer van zowel de organisatie als de persoon weergegeven. 

Het zoeken op contactpersonen valt binnen de optie om te mogen zoeken op Relaties. Via het onderdeel aan de rechterkant van het scherm kunt u het zoekresultaat eventueel wel verfijnen op ‘Contactpersonen’. In de functies Gebruikers (MGEBRU) en Gebruikersprofielen (MGBPRF) stelt u in of een gebruiker mag zoeken naar relaties (via het onderdeel Metasearch). Om via de metasearch de gegevens van een contactpersoon te kunnen inzien heeft een gebruiker verder autorisatie nodig voor de functie Contactpersonen (MRLCNT).

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 11.0.09