Nieuw! Importeren van online aanmeldingen leden

Het is al langere tijd mogelijk om nieuwe relaties, debiteuren, etc. via een importfunctie in AllSolutions op te nemen. Vanaf deze versie is dit ook mogelijk voor nieuwe lidmaatschappen. Handig als aanmeldingen van nieuwe leden ook via andere kanalen kunnen binnenkomen.

 Via de nieuwe functie Importeren Online Aanmeldingen Leden (VIMLED) kun je de aanmeldingen van nieuwe lidmaatschappen importeren, zowel voor bestaande relaties als voor nieuwe relaties. Deze functie is qua opzet vergelijkbaar met andere importfuncties in AllSolutions. Vanuit de functie download je eerst het importsjabloon als excelbestand. In dit bestand vul je vervolgens alle gegevens in, waarna je deze weer upload. Bij het importeren voert AllSolutions dezelfde controles uit als wanneer je de gegevens handmatig zou invoeren.

De geïmporteerde lidmaatschappen kun je raadplegen en controleren in de functie Online Aanmeldingen Leden (MONLED), eventueel nog aanpassen en daarna verwerken (met de gelijknamige actie).

Een aantal klanten heeft maatwerk op de functie Online Aanmeldingen Leden (MONLED). Als dit bij jullie het geval is, dan adviseren we je om de werking van deze functie tijdens de acceptatiecheck nog even goed te controleren.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.14