Nieuw! Dynamisch de juiste logo’s invoegen in AUTO-Sjablonen

Vanaf deze versie is het mogelijk om in alle AUTO-sjablonen (MFORMA) dynamisch logo’s/afbeeldingen te laten invoegen. Dit betekent dat bij het genereren van documenten op basis van AUTO-sjablonen het systeem automatisch de juiste logo’s en afbeeldingen erbij zoekt en gebruikt. 

Hiervoor zijn in de functie Bedrijven/Afdelingen (MBDRAF) drie nieuwe velden toegevoegd: Afbeelding 1 t/m Afbeelding 3. In de AUTO-sjablonen kun je de volgende codes gebruiken om de logo’s te plaatsen:

  • <AISbedrijfsafbeelding1>, <AISbedrijfsafbeelding2> en <AISafdelingsafbeelding3>
  • <AISafdelingsafbeelding1>, <AISafdelingsafbeelding2> en <AISafdelingsafbeelding3>

(Afhankelijk van de keuze om de inlogafdeling van de gebruiker of de bedrijfsgegevens af te laten drukken, voeg je in de AUTO-sjablonen bijbehorende code voor het bedrijf of de afdeling toe.)

Let op! De codes moeten op een speciale manier in het AUTO-sjabloon worden ingevoegd. Hoe dit werkt, lees je op deze supportpagina.

Afhankelijk van het bedrijf/de afdeling waarvoor het document wordt gegenereerd, wordt dus een ander logo/afbeelding opgenomen in het uiteindelijke document. Dit maakt het beheer van de AUTO-sjablonen een stuk gemakkelijker, omdat het niet meer nodig is om voor elk bedrijf en/of afdeling een apart sjabloon aan te maken.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 22.0.01