Nieuw! Bijlagen meesturen met uitnodiging en deelnamebevestiging cursus open inschrijving

Met de functies Afdrukken Uitnodigingen Open Inschrijving (VUITNO) en Afdrukken Deelnamebevestigingen Open Inschrijving (VDEELB) genereer je respectievelijk uitnodigingen en deelnamebevestigingen voor deelnemers aan cursussen met een open inschrijving. Deze kun je direct vanuit AllSolutions per e-mail naar de deelnemers versturen. Vanaf deze versie is het mogelijk om met deze e-mail bijlagen en/of verdere specificaties mee te sturen. Hiertoe is in beide functies een koppeling met het documentenarchief gemaakt.

Wanneer je van deze optie gebruik wilt maken, maak je allereerst in de functie Mappen (MBDMAP) de map(pen) en/of submap(pen) aan waarin je de bijlagen wilt opslaan/klaar zetten. Voor de overzichtelijkheid raden we aan om hiervoor een specifieke map te gebruiken. Deze map(pen) koppel je vervolgens aan de entiteit Subproject. Ook geef je via de shortcut Autorisatie aan welke gebruikers(groepen) toegang mogen hebben tot de map(pen).

In de functie Formulieren (MFORMC) geef je vervolgens per formuliercode in het onderdeel Bijlage(n) bij elektronisch versturen aan in welke map en/of submap de bijlagen worden klaargezet:

  • Deelnamebevestiging – cursus (cdlb)
  • Uitnodiging – cursus (cuit)

Let op: De (sub)map(pen) koppel je dus aan de entiteit Subproject. De map (en submap) geef je echter op bij de formuliercode voor de uitnodiging of deelnamebevestiging.

Upload de bijlagen die je wilt meesturen, in de opgegeven (sub)map bij de betreffende cursus (MCURSU). Bij het afdrukken van de uitnodiging/deelnamebevestiging wordt deze direct per e-mail verstuurd inclusief de geĆ¼ploade bijlage(n) (mits natuurlijk het veld E-mail versturen naar deelnemer is geactiveerd). 

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.05