Instelling linkerkant scherm automatisch onthouden (verborgen of ‘opengeklapt’)

Met het hamburger-icoon linksboven in de metabar kun je de linkerkant van je scherm naar keuze verbergen (om het werkgedeelte te vergroten) of weer ‘openklappen’. Vanaf deze versie onthoudt het systeem voortaan automatisch deze instelling per gebruiker. Wanneer een gebruiker opnieuw inlogt of een nieuwe sessie start, wordt de laatste stand overgenomen. Met andere woorden, de linkerkant wordt ofwel verborgen ofwel getoond, afhankelijk van de situatie die de gebruiker de laatste keer op het scherm had ingesteld. 

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.03