Inkoopfacturen opnieuw importeren vanuit eVerbinding

Vanuit AllSolutions12 verzend je eenvoudig en veilig e-facturen via het beveiligde netwerk van eVerbinding. Daarnaast kun je ontvangen inkoopfacturen gemakkelijk importeren in AllSolutions.

In de functie Bedrijven/Afdelingen (MBDRAF) geef je per bedrijf aan namens welk bedrijf in eVerbinding je de elektronische facturen wilt versturen en importeren. In deze versie is hier in het formulier het veld Vanaf datum ophalen documenten toegevoegd. Met dit veld heb je de mogelijkheid om de datum/tijd te resetten zodat je facturen vanuit eVerbinding opnieuw kunt inlezen. Handig als bijvoorbeeld een import een keer niet is gelukt.

Het veld vul je in met het formaat: 2017-12-29T09:24:30.999Z. Hierbij staat het eerste gedeelte voor de startdatum en het tweede gedeelte uit de starttijd (inclusief – achter de punt – delen van de seconden gevolgd door de letter ‘Z’).

Goed om te weten: Het is ook mogelijk om het veld ‘leeg’ te laten. Houd er echter rekening mee dat dan alle in eVerbinding aanwezige inkoopfacturen opnieuw worden geïmporteerd! Daarom raden we aan om bij de upgrade de autorisatie op het nieuwe veld beperkt te houden. (Je kunt het veld bijvoorbeeld ook voor een bepaalde groep op ‘alleen lezen’ instellen.)

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.04