Helpdeskmelding wijzigen totdat deze is afgesloten

In de functie Helpdeskmeldingen (MHDESK) kunt u voortaan de prioriteit (en gerelateerde datum/tijd-velden) wijzigen totdat de melding is afgesloten. (Voorheen was dit alleen mogelijk tot het moment dat er tijd was verantwoord op de gekoppelde werkorder.)

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 11.0.06