Gemakkelijker (filter)instellingen bewerken en opslaan

Met de actie Instellingen in het onderdeel Applicatiebeheer is het mogelijk om onder andere filterinstellingen van een browser aan te passen of eigen filters toe te voegen.

Vanaf deze versie kun je (filter)instellingen gemakkelijker opslaan. Via de weergaven en filter-button (het wieltje) links bovenin de browser open je niet alleen het overzicht van de beschikbare weergaven en filters; je kunt vanuit dit overzicht voortaan ook direct naar de instellingen navigeren om deze te bewerken

Als je vervolgens vanuit een geselecteerde instellingenset ‘afdaalt’ naar het overzicht van de beschikbare Filters, is in dit scherm de nieuwe actie Huidige filterinstellingen opslaan toegevoegd. Met deze actie kun je de filterinstellingen die op dat moment actief zijn in je browser, in een keer als zodanig opslaan bij de instellingen die je hebt geselecteerd.

Goed om te weten: Eventueel in de browser aanwezige filters op ‘rollen’ zijn van deze werking uitgesloten. En de gebruiker moet uiteraard via zijn gebruikersprofiel (MGBPRF) of gebruikersaccount (MGEBRU) wel geautoriseerd zijn om de instellingen te mogen bewerken.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.08