Extra performance rapportages toegevoegd

Om snel en eenvoudig performanceanalyses te kunnen uitvoeren zijn er in je omgeving een aantal standaardrapportages/-snapshots beschikbaar. Met deze rapportages kun je vrij eenvoudig zien waar in de omgeving zich mogelijk issues kunnen voordoen. Dit geeft niet alleen AllSolutions maar ook jullie zelf meer inzicht in de performance van je omgeving.

In deze versie zijn nieuwe rapportages toegevoegd waarmee je inzicht hebt in de REST API-acties op je omgeving (als er een REST API is geactiveerd). Deze rapportages draaien op een nieuwe standaardweergave Rapportage(s) – REST API-acties, die in de Performance Monitor (IPERFO) is toegevoegd.

De performancerapportages vind je terug op de pagina Performancestatistieken AllSolutions in de functie Pagina’s (MPAGIN). De snapshots staan dan nog op niet-actief en tonen dus geen grafiek. Met het Bijwerken-knopje bij de rapportage op de pagina kun je de snapshot alsnog uitvoeren en de grafiek genereren.

Het is ook mogelijk om standaard-snapshots automatisch te laten uitvoeren en bijwerken. De gewenste frequentie kun je bij de Snapshots (MSNAPS) zelf instellen. (Het is aan te raden om het uitvoeren van deze snapshots buiten kantoortijden te plannen.)

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 20.0.05