E-mailsjablonen in 2020-stijl beschikbaar

Ben je al overgestapt naar de nieuwe 2020 user interface? Maak nu je omgeving compleet met bijpassende emailsjablonen in 2020-stijl!

Wanneer er gemaild wordt vanuit je omgeving wordt standaard gebruik gemaakt van de E-mailsjablonen (MMAILS) die in je omgeving aanwezig zijn. Met de komst van de nieuwe 2020 user interface zijn deze sjablonen nu ook in een moderner en frisser jasje gestoken!

Omdat in 99% van de situaties de e-mailsjablonen in je omgeving zijn gepersonaliseerd met je eigen logo en disclaimer tekst, worden de aangepaste sjablonen niet automatisch meegeleverd met een nieuwe release. Ook deze sjablonen zijn beschikbaar in de kleuren blauw, groen, oranje en grijs, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt de sjablonen van je keuze zelf via deze link vanuit het klantportal downloaden. Het sjabloon kun je vervolgens aanpassen aan je eigen huisstijl en daarna uploaden in je omgeving.

Hulp nodig?
Natuurlijk ondersteunen we je graag bij het uitrollen van de nieuwe e-mailsjablonen in je omgeving. Heb je hulp nodig bij het aanpassen van de sjablonen aan je eigen huisstijl? Neem dan contact op met je vaste consultant.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 20.0.03