Documenten van specifieke (sub)map op detailpagina cursus tonen

Het is mogelijk om uw cursusaanbod op uw website aan te bieden, waarbij relaties zich online kunnen inschrijven voor een cursus. De online aanmeldingen worden hierbij automatisch verwerkt in de cursusadministratie.

Op de detailpagina van de cursus worden standaard alle documenten getoond die zijn gearchiveerd bij de cursus. Het gaat hierbij om de documenten uit alle mappen die zijn gekoppeld aan de entiteit Subproject (=cursus), waarvoor de (anonieme) gebruiker is geautoriseerd.

In de praktijk is het niet altijd gewenst om de documenten uit alle mappen op de detailpagina te tonen. Vanaf deze versie kunt u daarom bij de Parameters Projecten (MPRPAR) onder het nieuwe onderdeel Online aanmelding cursussen – documenten op detailpagina een specifieke map en (optioneel) een submap instellen, waarvan u de documenten online wilt laten tonen. Wanneer u deze velden niet invult, blijft de standaard werking van kracht en worden alle documenten getoond die bij de cursus aanwezig zijn, ongeacht in welke map deze zijn opgeslagen.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 10.0.18