Documenten beter herleidbaar naar contactpersoon bij een organisatie

In de browsers met Documenten is de kolom Betreft aanwezig. Met de gegevens in deze kolom kan je eenvoudig zien aan welk record het document is gekoppeld. Welke gegevens in deze kolom worden getoond, wordt aangestuurd vanuit de Parameters Document Management (MBDPAR). Dit gebeurt door de waarden die in de diverse velden zijn ingevuld in het onderdeel Entiteitskenmerken.

In deze versie zijn de waarden die je kunt opgeven in het veld Contactpersonen uitgebreid. Voorheen werden bij een document dat aan een contactpersoon was gekoppeld, alleen gegevens van de persoon opgenomen. Met de uitbreiding kunnen hier voortaan ook gegevens van de organisatie worden getoond. Dit maakt het makkelijker om de herkomst van een document te herleiden.

Goed om te weten: Tijdens de upgrade worden de Parameters Document Management niet automatisch bijgewerkt met de nieuwe waarden. Als je van de uitbreiding gebruik wilt maken, dan kun je na de upgrade de inhoud van het veld Contactpersonen zelf vervangen door de volgende waarden:

  • $ma01.naam$ ($ma02.mail-nr$) – $b-ma01.naam$ ($ma02.cont-nr$)
Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.02