Classic user interface stopt per april 2021

In november vorig jaar hebben we AllSolutions 2020 gelanceerd. En veel klanten zijn inmiddels al tevreden overgestapt naar de nieuwe user interface. Op dit moment kun je nog kiezen welke user interface je in je omgeving gebruikt, de ‘classic’ versie of ‘AllSolutions 2020’. Deze situatie gaat veranderen.

Vanaf de introductie van AllSolutions 2020 houden we twee aparte user interfaces in de software in de lucht. Het nadeel is dat dit de verdere doorontwikkeling van AllSolutions 2020 in de weg zit. Terwijl we juist graag verder willen met het ontwikkelen van mooie, nieuwe functionaliteit in de software, zoals kort besproken in de 2020 sessie tijdens de AllSolutions klantendag.

Daarom hebben we besloten om de ondersteuning van de ‘classic’ user interface te stoppen per april volgend jaar. Dit betekent dat je vanaf de voorjaarsrelease in april 2021 alleen nog gebruik kunt maken van de 2020 user interface.

Ben je nog niet overgestapt naar de nieuwe ‘2020’ user interface? Dan vragen we je om dit de komende periode alsnog te doen, in ieder geval vóór april 2021.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 20.0.05