AllSolutions12 is een volledig open platform!

AllSolutions12 bevat een universele software koppeling, een REST API. Deze maakt van AllSolutions een volledig open platform, waarin je veilig en snel data uitwisselt met andere systemen. Integraties met andere systemen en met maatwerk-apps komen daarmee binnen handbereik en kunnen gemakkelijk via een eenvoudige en veilige toegang gerealiseerd worden.

REST staat voor ‘Representational state transfer’, de onderliggende architectuur van het internet. API staat voor ‘Application Programming Interface’, kort gezegd is dit een ingang tot het systeem voor andere systemen. Als twee systemen met elkaar moeten communiceren, gebruikt het systeem een API om het andere systeem aan te spreken.

Op diverse locaties in AllSolutions zijn velden toegevoegd voor het inrichten van de REST API, onder andere bij het inrichten van Weergaves en Instellingen. Deze komen naar voren zodra de REST API in de omgeving is geactiveerd.

Wil je gebruik maken van de REST API voor het realiseren van een koppeling? Neem dan contact op met jullie consultant bij AllSolutions.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.01