Afbeeldingen met links alleen getoond wanneer gebruiker is geautoriseerd (featurepagina)

Op featurepagina’s (MPAGIN) kun je afbeeldingen opnemen, eventueel met links naar een andere pagina in de website, naar een functie of naar een URL van een andere website. Wanneer een gebruiker op een afbeelding klikt, wordt deze automatisch doorgelinkt naar de bijbehorende gegevens.

Vanaf deze versie wordt ook hierbij rekening gehouden met de autorisatie van de gebruiker op de bijbehorende links. Binnen featurepagina’s worden afbeeldingen met een link naar een functie/pagina voortaan alleen getoond wanneer de gebruiker is geautoriseerd voor de achterliggende functie/pagina. Zo niet, dan zal de kolom op de pagina leeg zijn en wordt ook de titel van de kolom niet getoond. Op deze manier ziet de gebruiker alleen informatie die voor hem toegankelijk is.

Deze informatie behoort tot de volgende release(s): 12.0.03