Ontwikkeling versie 12.0.02 verlengd t/m augustus 2017

Begin juni is AllSolutions12 gelanceerd. Deze bevat een aantal nieuwe features waarmee onze klanten graag aan de slag gaan. 

Op dit moment is het upgradeproces naar versie 12.0.01 volop gaande. Ongeveer de helft van de klantomgevingen draait al op de nieuwe AllSolutions12-versie. De andere helft volgt in de loop van juli. Vanaf half juli staat de uitrol van de volgende versie echter alweer op het programma. Een aantal van onze klanten heeft daarom gevraagd de uitrol van de nieuwe versie uit te stellen of in deze (vakantie)periode geen upgrade uit te voeren.

Om aan dit verzoek gehoor te kunnen geven, wordt de ontwikkeling van de komende release dan ook verlengd tot en met augustus 2017. Dit betekent dat versie 12.0.02 vanaf week 38 (de week van 18 september) bij u wordt uitgerold. De bijbehorende release notes zijn dan vanaf medio september voor u beschikbaar in het klantportal en op de supportpagina's.

Gepubliceerd op 28 juni 2017 18:49

Deel deze informatie per e-mail

DoorsturenAndere interessante artikelen