Kan ik meerdere arbeidsovereenkomsten bij een medewerker vastleggen?

Allolutions biedt de mogelijkheid om meerdere arbeidsovereenkomsten bij een medewerker vast te leggen. Dit heeft als voordeel dat je niet voor elke nieuwe arbeidsovereenkomst een nieuw medewerkersrecord hoeft aan te maken.

In de Parameters HRM (MAPPAR) is het veld Vastleggen meerdere arbeidsovereenkomsten bij medewerker beschikbaar waarmee je instelt of je hiervan gebruik wilt maken. Daarbij geef je dan ook aan hoe je wilt omgaan met de indienstdatum en einddienstdatum als deze midden in een week valt. Je hebt hierbij de keuze om de overeenkomst te starten of te beëindigen aan het eind van de voorgaande week of aan het eind van de huidige week. Deze keuze beïnvloed de manier waarop de medewerkersgegevens in het systeem worden ingeteld (denk bijvoorbeeld aan verlofuren, werktijden, etc.). 

Goed om te weten: De parameter kan alleen aangepast worden door medewerkers van AllSolutions. Daarnaast is een voorwaarde dat er geen koppelingen met Nmbrs of ADP actief zijn in je omgeving.

Wil je gebruik gaan maken van het vastleggen van meerdere arbeidsovereenkomsten per medewerker? Neem dan contact op met je vaste consultant. Deze kan dan ook een controle doen op eventueel aanwezig maatwerk in de HRM-module van je omgeving en de overstap verzorgen/begeleiden.