Hyperlinks maken naar pagina’s

Wil je een hyperlink naar een pagina gebruiken in een e-mail? Of wil je deze link opnemen op een andere website? Hier wordt uitgelegd hoe je deze link het beste kunt maken.

De URL van AllSolutions is dynamisch en bevat sessiedata. Daarom is deze niet geschikt om te gebruiken als hyperlink. Wanneer je een hyperlink wilt maken, dan kun je deze gemakkelijk vanuit de pagina genereren. Links onderin het scherm zijn een aantal deel-iconen opgenomen.

Wanneer je klikt op het icoon met de envelop opent een e-mailbericht met daarin de hyperlink naar de pagina. Deze link is ‘schoon’ (bevat geen sessiedata) en kun je gebruiken. Een andere mogelijkheid is de URL van de huidige pagina te ontdoen van sessiedata. Hiervoor kort je de URL van de pagina in door het vraagteken en alles wat daarna komt te verwijderen:

URL van pagina:
https://mijn.allsolutions.nl/4421/allsolutions-en-sepa.html?qvId=29934053&qvCrc=gclShndHwpUlhljl

Wordt na het schonen van de sessiedata:
https://mijn.allsolutions.nl/4421/allsolutions-en-sepa.html

Is de pagina waarnaar de link verwijst niet publiekelijk toegankelijk? Dan wordt eerst het inlogscherm getoond. Pas na het inloggen komt de gebruiker dan op de betreffende pagina.