Hoe werkt het topmenu?

Direct onder de metabar vind je het topmenu. Elk onderwerp in het topmenu beschikt over een uitklapbaar menu waarmee je naar de bijbehorende onderdelen kunt navigeren.

Klik je op een tekstpagina of functie, dan wordt deze gestart in het werkgebied rechts in het scherm. Wanneer je op een submenu klikt, verschijnen de bijbehorende onderdelen vervolgens aan de linkerkant van je scherm:

Dit werkt dan net zoals de Windows Verkenner: Mappen (voorafgegaan door een pijlicoon) zijn georganiseerd in een directory structuur en deze kun je open- en dicht klappen. De mappen kunnen submappen, andere functies of beiden bevatten.

Beheer Topmenu

De onderdelen in het topmenu beheer je met de functie Menu’s (MMENUS).