Hoe koppel ik alerts aan medewerkers of medewerkersprofielen?

Vanuit de functie Medewerkers (MPERSO) of de functie Medewerkersprofielen (MMDPRF) gebruik je de shortcut Alerts. Deze shortcut start de lijst met Geactiveerde alerts. In eerste instantie is deze lijst leeg.

Met de actie Alerts toevoegen kom je in een vervolgscherm met de lijst met alle beschikbare alerts. Vink de gewenste alerts aan en klik op de actie Geselecteerde alerts toevoegen of op Geselecteerde alerts toevoegen en terug om de geselecteerde alerts te koppelen aan de betreffende medewerker of medewerkersprofiel. Alerts kun je meerdere keren aan een medewerker/medewerkersprofiel toevoegen, eventueel met een aangepaste titel en instelling.

Flexibel instellen
In het onderdeel Signalering: aantal is het veld Wanneer tonen beschikbaar. Met dit veld kun je aangeven wanneer de alerts in de alerts monitor van de gebruiker worden getoond. Op deze manier kun je de alerts op maat voor gebruikers instellen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een alert alleen te tonen wanneer er daadwerkelijk een actie van een gebruiker nodig is.